Uhh! Disse to ‘Ex on the beach’-deltagere har datet

De har ikke helt samme opfattelse af, hvad der skete mellem dem.

Af Amalie Jensen - 13. januar 2023 kl. 13:58

Bare fordi man deltager i to forskellige sæsoner af ‘Ex on the beach’, betyder det ikke, at ens veje ikke krydses.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Kæmpe drama mellem ‘Ex on the beach’-deltagere

Det er tilfældet for Mathias Bjoernhof fra sæson 8 og Michelle Olsen fra sæson 7 af knaldeprogrammet. Som vi har hørt om så mange gange før, så går mange romancer i stykker, fordi den ene pludselig rejser væk for at være med i ‘Ex on the beach’, og det var også tilfældet for disse to tidligere turtelduer.

– Michelle og jeg datede op til, at jeg deltog i Ex. Vi havde det grineren sammen, men det sluttede brat, da jeg valgte at være med i Ex. Her blev vi så uvenner, men fik skrevet kort, da jeg landende i Grækenland, hvor jeg så skrev, at vi skulle ses, efter jeg kom hjem, fortæller Mathias til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Reality-stjerne er med i ‘Masterchef’

Vidste det fra starten

Michelle var dog godt klar over lige fra de lærte hinanden at kende, at ‘Ex on the beach’ stod i Mathias’ kalender.

– Mathias startede faktisk med at skrive en besked til mig og høre om min oplevelse i Ex, fordi han selv skulle være med og ville have nogle råd. Men så begyndte vi at skrive, og vi endte med at ses, og så derfra blev vi bare virkelig glade for hinanden. Jeg accepterede selvfølgelig, at han skulle være med i Ex, fordi det havde jeg jo vidst fra starten, men det gjorde det ikke altid nemt i forhold til vores relation. Men han lovede mig, at vi skulle være sammen, når han kom hjem igen, hvilket jeg troede på, forklarer Michelle til Realityportalen.

Sådan blev det dog ikke.

LÆS OGSÅ: Aija reagerer på trekantsdrama efter ‘Ex on the beach’

Artiklen fortsætter under billedet…

Mathias og Michelle (Fotos: Krestine Havemann / Warner Bros. Discovery)

– I stedet kom han hjem og gad dårligt at snakke til mig, hvilket sårede mig helt vildt, fordi jeg havde jo ventet på ham hjemme i Danmark. Men alt det, vi havde haft, inden han tog afsted, var slut, og jeg måtte bare komme videre uden en forklaring. Det tog noget tid, men jeg kom videre, og i dag har jeg tilgivet ham, fortæller Michelle og tilføjer:

– Jeg ved faktisk stadig ikke helt, hvad der gik galt, også fordi så vidt jeg ved og har hørt fra andre, så håbede han på, at jeg kom ind i Ex til ham, og det må jo betyde, at han savnede mig derinde.

LÆS OGSÅ: Paradiso er klar til ‘Ex on the beach’

Blev syg i villaen

‘Ex on the beach’ viste sig dog ikke at være det eventyr, Mathias havde håbet på. Han var nemlig syg og blev indlagt under sit ophold, hvilket til sidst resulterede i, at produktionen sendte ham hjem, og det var grunden til, at han ikke kontaktede Michelle.

– Mit helbred blev så slemt, at det ikke var til at overskue, så jeg fik ikke kontaktet hende, efter jeg kom hjem, og det endte så i diverse diskussioner og en større konflikt. Jeg vil altid priortere mit helbred frem for en pige, så jeg fortryder det ikke, forklarer Mathias, der for nylig har afsløret et kompliceret forhold til ‘Ex on the beach’-deltageren Emma.

LÆS OGSÅ: WHAT! Paradiso laver OnlyFans med Fie Laursen

Dén undskyldning køber Michelle dog ikke.

– Jeg føler, at når man har brugt så meget energi på hinanden, så skylder man i det mindste den anden en ordentlig forklaring. Vi mødtes faktisk i byen samme aften, som han kom hjem, og jeg sov hos ham, hvor jeg så spurgte, om vi stadig skulle ses, fordi han opførte sig lidt underligt, og det svarede han ja til. Men han valgte så ikke at skrive til mig igen efterfølgende, og så snakkede vi faktisk slet ikke sammen helt op til forpremieren, fortæller Michelle.

LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-par afslører: Det er slut

Mathias fortryder

Mathias kan godt selv se, at han ikke har håndteret situationen på den bedste måde.

– Jeg fortryder måske den måde, jeg har håndteret det på overfor hende. Det var ikke helt fair, men den går lidt begge veje, vil jeg sige, lyder det fra Mathias.

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort afslører: Sejr har misbrugt min tillid

Døren er dog ifølge Mathias ikke helt lukket endnu mellem de to realitydeltagere, selvom Michelle siden forpremieren i november har datet Frederik, der ligesom Mathias er med i sæson 8. 

– Vi snakker mere eller mindre i dag, og har set hinanden et par gange siden, og har derfor ingen større problemer, når vi ser hinanden. Det er sådan lidt op og ned, forklarer realitydeltageren,  og afslutter:

– Jeg vil aldrig udelukke, at det ikke kan blive til mere mellem os, fordi man ved aldrig, hvad der kan ske.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Paradise’-deltager blev presset af produktionen