Aija reagerer på trekantsdrama efter ‘Ex on the beach’

Nu fortæller Aija sin side af historien om den fest i Danmark, hvor hun var sammen med Mathias, mens han angiveligt var “reserveret” til Lærke, der var i rummet ved siden af.

Af Amalie Jensen - 12. januar 2023 kl. 12:07

Efter Lærke og Aija kom hjem fra optagelserne til den seneste sæson af ‘Ex on the beach’ har der været gang i dramaet.

LÆS OGSÅ: Nynne og Alexander tager næste skridt i forholdet

Ifølge Lærke havde Aija sex med Mathias Boje, der også deltog i programmet, til en fest for fire måneder siden, på trods af at Lærke og Mathias angiveligt var “reserverede” til hinanden. Læs mere om, hvad Lærke og Regitze fortalte HER.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører: Baby på vej

Det er dog ikke helt den historie, Aija fortæller til Realityportalen.

– Da vi kom hjem fra ‘Ex on the beach’ aftalte vi jyder at holde en fest i Mathias Bojes lejlighed. Inde i programmet får vi jo ikke så meget alkohol, så det var første gang, at vi rigtig kunne drikke, og vi blev alle rigtig fulde. Mathias kyssede lidt med flere til festen, også foran Lærke, indleder Aija til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss efter fødslen: Næsten som et spaophold

Hun forklarer, at det ikke var hendes opfattelse, at Mathias var reserveret til nogen.

– Festen var i gang. Vi var kommet hjem fra byen. Mathias og hans venner havde sagt flere gange, at den, han helst ville inde i villaen, var mig. Vi går nogle stykker ind på Mathias’ værelse, imens Lærke ligger inde ved siden af og er sur over, at Mathias har kysset med alle de andre og ikke givet hende nok opmærksomhed, fortæller Aija og fortsætter:

– Mathias begynder at kysse mig og ja, det er bare sådan, det starter. Lærke mener så, at jeg skulle have låst døren, men nej, det var ikke lige det første, jeg tænkte på, da Mathias kyssede mig.

LÆS OGSÅ: Uh! Nyt ‘Ex on the Beach’-par på vej

Manden med de mange bejlere

I de seneste afsnit af ‘Ex on the beach’ er Mathias kommet ind i villaen, og han må siges at være en populær fyr, der får udforsket sine relationer til de fleste af pigerne og nyder godt af forskellige sovepartnere.

– Lærke og Mathias havde set lidt til hinanden inde i villaen, samme tid som Mathias havde set noget til alle de andre inde i villaen og ikke holdt sig tilbage på grund af Lærke. Mathias og Lærke var på ingen måde eksklusive, hverken inde i villaen, eller da vi kom hjem. Det kan alle bekræfte fra sæson 8 af ‘Ex on the beach’, også Mathias, fortæller Aija.

LÆS OGSÅ: Jackie taler ud om graviditet

Til trods for, at Aija ikke mener at have gjort noget forkert, så er hun ked af Lærkes reaktion.

– Jeg er oprigtig ked af, at jeg har såret Lærkes følelser. Ingen fortjener at blive ked af det og heller ikke Lærke. Og ja, måske kunne jeg have gjort det på en anden måde, og måske fortalt Lærke, hvad Mathias havde sagt til mig, indrømmer Aija.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører ny kæreste

Det er kvindens skyld

Der skal som bekendt to til en tango. Men selvom både Lærke og Regitze har afskåret deres venskab til Aija, så har de slet ikke set sig lige så vrede på Mathias.

– Mig og Mathias’ relation i dag er okay, vi snakker sammen en gang imellem men ikke i dagligdagen, fortæller Lærke.

LÆS OGSÅ: Paradiso er klar til ‘Ex on the beach’

Aija kan dog ikke forstå, hvordan det kun kan være hende, der ifølge Lærke har begået en fejl.

– Hold nu kæft, hvor er jeg også træt af, at det altid er pigens skyld. Vi er to om denne sag – ikke kun mig. Men de kan sagtens skrive med Mathias og feste hos ham efter denne situation, men jeg er fjenden. Men sådan vil det nok altid være, at det altid er kvindernes skyld. Eller måske giver det dem bare et drama at snakke om, fortæller Aija.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører kompliceret forhold

Har talt det igennem

I går fortalte Lærkes tætte veninde og tidligere ‘Ex on the beach’-deltager Regitze på sin story på Instagram, at hun ikke længere er venner med Aija på grund af, hvad der skete til den omtalte fest. Aija er dog uforstående overfor, hvorfor dén situation skal bringes op igen.

– Jeg håber da, at vi på et tidspunk kan glemme denne åndssvage fest og komme videre. Jeg har intet imod hverken Regitze eller Lærke, de er begge to skønne! Faktisk har Lærke og jeg snakket det hele ud én gang inden premieren, så jeg forstår ikke, at denne samtale skal tages op igen fire måneder efter.

LÆS OGSÅ: CUTE! ‘Bagedyst’-vinder deler billede af sin datter

Fik tatoveret Aijas navn

Aija tror dog også, at der er en anden grund til, at Lærke og Regitze er vrede på hende. Selvom et knald kun varer en nat, så varer denne påmindelse om Aija nemlig hele livet.

– Skal vi være helt ærlige, så er pigerne nok blevet mest sur over, at Mathias dagen efter fik tatoveret mit navn på hans lår. Den er rigtig flot! Og så gik det stærkt med at slette mig på både Facebook, Snapchat og Instagram, fortæller Aija.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens Hule’-investor i tragisk ulykke: Indlagt flere måneder

Mathias og Aija har stadig kontakt i dag.

– Mathias og jeg har det rigtig godt sammen. Der er altid fest og ballade, når vi sammen. Vi har begge haft rigtig travlt med arbejde, og da jeg også står og skal flytte, har jeg været meget fokuseret på det. Så vi har ikke set så meget til hinanden på det sidste. Men når vi ses, har vi det rigtig sjovt sammen og har masser af gode konkurrencer kørende som venner, afslutter Aija.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Mathias, men han er endnu ikke vendt tilbage.

Herunder kan du se Mathias’ tatovering:

“Aija” tatoveret på Mathias Bojes ben (Foto: Privat)

Aija, Emil og Mathias fra ‘Ex on the beach’, hvor “Aija” er tatoveret på Mathias Bojes ben (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Philine afslører babylykke