Ude af ‘Robinson’: Afslører hemmelig aftale med Svensson og Martin

Rikke var godt klar over, at hun stod forskud.

Af Rikke Lynge - 4. oktober 2021 kl. 21:55

I aftenens afsnit af ‘Robinson’ er det Rikke Steen Baggers tur til at forlade ekspeditionen. Stimen af piger, der forlader ekspeditionen, er begyndt at melde sig. Foruden Prince er det nemlig kun piger, der har forladt ekspeditionen, og derfor kom det slet ikke bag på Rikke, at det var hendes tur.

– Det blev meget tydeligt, da vi fik lavet de nye holddannelser, at hvis vi skulle komme i et ø-råd inden for et par dage, så slog tanken mig, at de kunne finde på at vælge pigen, fordi mange i det program har en forforståelse af, at pigerne er det svage køn i ‘Robinson’. Derfor havde jeg forberedt mig selv på det, forklarer Rikke til HER&NU og fortsætter:

– Jeg var meget afklaret, men jeg var som sådan ikke klar til det, og jeg følte mig ikke brugt nok til, at det skulle slutte.

LÆS OGSÅ: Deltager om at vinde ‘Robinson’: Det skal pengene bruges på

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Martin fortæller om ‘Robinson’.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Robinson’-deltager køres på hospitalet

Hold Syd har ligeledes ikke været bleg for at sige deres mening om netop Rikke, da hun ofte har kastet en kommentar i deres retning til duel.

– De så nok lidt skævt til mig på forhånd, forklarer Rikke, der heller ikke er skuffet over, at holdkammeraterne Martin og Svensson stemte på hende.

LÆS OGSÅ: Har investeret i ’Vild med dans’-stjerne

De tre holdkammerater fra det tidligere hold Nord, Rikke, Martin og Svensson, lavede deres egen taktik og en plan om at stemme på Rikke.

– Vi snakkede om gameplanen, og jeg sagde til dem, at vi skulle give det et par timer, men hvis vi vurderede, at dem fra “hold Syd” ikke var til at hugge eller stikke i hverken med Peter eller Anders, så skulle Svensson og Martin også bare sætte deres stemme på mig. De skulle ikke blive upopulære med de andre, fordi de skulle holde ord, forklarer Rikke.

LÆS OGSÅ: WHAT: ‘X Factor’-finalist er tilbage i ‘X Factor’

Kæmpede ikke for at beholde Rikke

Ifølge Svensson spillede han sammen med Martin, og de besluttede af taktiske årsager, at Rikke skulle stemmes hjem.

– Rikke var tidligere en del af vores gruppe, men da vi kommer over på det nye hold, så snakker Martin og jeg om, at vi gerne vil spille sammen med Ralf og Peter, og den plan vi fire lægger er, at det er Rikkes tur. Jeg prøver halvhjertet at redde Rikke, men det var hele tiden planen, at det var hendes tur til at ryge, forklarer Svensson, der indrømmer, at han ikke kæmpede for at beholde Rikke på øen.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Robinson’-deltager køres på hospitalet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Svensson fortæller om ‘Robinson’. 

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Teresa: Det er hårdt for vores forhold

Ifølge Svensson havde ham og Martin nøje udvalgt deres nye alliance.

– Vi vidste, at Ralf var en, der havde rigtig meget at sige på hold Syd, og han var den mest vellidte, så vi ville gerne snige os ind der, så vi stod super stærkt, forklarer Svensson til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Martin: Den rette pige for mig er…