Har investeret i ’Vild med dans’-stjerne

Den tidligere ‘Løvens Hule’ investor har investeret i Freja Kirks musik.

Af Rikke Lynge - 1. oktober 2021 kl. 20:05

Tidligere ‘Løvens Hule’ investor Birgit Aaby og tidligere Statsminister Helle Thorning-Schmidt er i aften taget sammen til ‘Vild med dans’-studiet for at heppe på sangerinde Freja Kirk.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt indrømmer: Jeg ville ikke danse med Michael 

– Jeg har kendt Freja et stykke tid nu og støtter også hendes musik. Jeg er fuldstændig vanvittig forelsket i Freja, hun er et fantastisk godt menneske, så jeg har været med til at sponsorere lidt, fortæller Birgit og uddyber:

– Sponsor er måske forkert, jeg har været med til at investere i det, fordi jeg tror på Freja. Hendes tekster er så vilde. Freja ved slet ikke, hvor god hun er, så jeg har været med til at støtte hende lidt, og jeg håber virkelig, hun får kæmpe succes, fortæller Birgit til HER&NU inden showet.

LÆS OGSÅ: CHOK! Er Mascha Vang færdig i ‘Vild med dans’?

Birgit vil dog ikke ud med, hvor mange penge hun har investeret i Freja.

– Den investering til Freja er en hjerteinvestering for at støtte hende og hjælpe hende, så nu skal hun bare gå videre i aften, fortæller Birgit.

LÆS OGSÅ: Janni indrømmer: Jeg blev taget med bukserne nede

Freja og Claudia. (Foto: TV 2)