Deltager om at vinde ‘Robinson’: Det skal pengene bruges på

Den heldige vinder af ‘Robinson Ekspeditionen’ 2021 rejser hjem til Danmark med en halv million kroner i kufferten.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. oktober 2021 kl. 14:55

Når man som deltager i ‘Robinson Ekspeditionen’ skal overleve den ene dag efter den anden på en øde ø, er det en kæmpe motivation til at fortsætte, at der for enden af ekspeditionen venter en meget attraktiv præmie. Vinderen af titlen og trofæet rejser nemlig hjem til Danmark med en halv million kroner i bagagen.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

Den 27-årige deltager Katrine Hedeman vidste hele tiden, hvad hun ville bruge pengepræmien på, hvis hun skulle ende med at stå tilbage som den sidste og vinderen af det hele.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Katrine fortæller om sin plan med pengepræmien og det, man ikke ser på TV i ‘Robinson’…

– Så er der ingen tvivl om, at pengene skulle bruges på en hest til min søster. Jeg har en søster, der lider af et handicap. Hun er blevet født for tidligt og har ikke fået nok ilt. Hun mistede sin hest sidste år, så pengene skulle klart bruges på en hest til hende, det er der ingen tvivl om, siger realitydeltageren til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sådan deler Remee og Mathilde datteren

Om hun går hen og vinder eller ej, vides naturligvis ikke, men Katrine føler allerede, at hun har vundet noget ved at være med i ekspeditionen, der blev optaget i løbet af sommeren i Den Dominikanske Republik.

– Man finder ud af at være nærværende på en helt anden måde, fordi folk rent faktisk hører efter, hvad hinanden siger. Der er ikke nogen, der på noget som helst tidspunkt siger: “Var?”. Det har været det fedeste ved at være dernede, og det har jeg helt klart også taget med hjem, siger hun.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitydeltager gift med Rasmus Paludan

Det er sæson nummer 22, der for tiden kan følges på TV3. Sæsonen skulle allerede have været optaget sidste år, men den blev udskudt på grund af corona.

LÆS OGSÅ: Kardashian-søster gravid med nummer to

Læs mere om