Vild Med Dans 2015 andet afsnitFredag den 18. september 2015 Daniel Sitrit, Mark Linn, og Stine Hjelm Jacobsen og The Antonelli Orchestra

Her er 'Vild med dans'-afløseren

Nu er der fundet et nyt husband til det populære underholdningsprogram.

I mange år har The Antonelli Orchestra været ensbetydende med 'Vild med dans', men sådan bliver det ikke i år. Efter DRs sexismedokumentar om musikbranchen, som blandt andet afslørede Claes Antonsen som en af mændene med en upassende opførsel igennem mange år.

LÆS OGSÅ: Janni Ree politianmelder Karsten for vold

De seneste mange år har det været The Antonelli Orchestra, der har spillet musikken, når hele Danmark fulgte med i TV 2-hitprogrammet ”Vild med dans”.

Men i år bliver det ikke sådan. Ifølge SE&HØR er afløseren dog allerede fundet, det bliver et helt nyt band, der skal spille op til dans.

- Musikeren Oliver McEwan har nemlig fået lov til at samle samtlige af bandets medlemmer fra nær og fjern, og bandet får en helt anden kønsfordeling, end man er vant til fra The Antonelli Orchestra, som kun repræsenterede kvindekønnet gennem sangeren Stine Hjelm Jacobsen, skriver ugebladet.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne åbner op om angst

Der skulle altså komme flere kvinder til i det nye band, og selvom de færreste måske kender musikeren Oliver McEwan, så har han spillet for store stjerner som blandt andet Medina og Mads Langer. 

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 'Årgang 0'-stjerne indtager 'Vild med dans'

Se mere til Oliver McEwan her: