"Landmand"-date: Svend skuffede hurtigt

Alexanndra var mere interesseret i Svends hund, end hun var i tv-landmanden.

Aftenens afsnit af "Landmand søger kærlighed" blev endestationen for Alexanndra, som blev valgt fra af Svend. I programmet virker den tidligere "Big Brother" og "Singleliv"-deltager afklaret med Svends beslutning, som blev begrundet med, at deres kemi ikke var der.

LÆS OGSÅ: Sebastian Bull med sød gestus til Asta

Overfor HER&NU/Realityportalen slår Alexanndra fast, at der var god grund til, at hun gik derfra med et smil.

- Han er overhovedet ikke min type, men jeg tænkte, jeg kunne give det en chance og tage to fluer i et smæk - altså komme tæt på de kære dyr, som jeg elsker. Jeg søgte jo mere på grund af hans søde hund, men den kommer man jo ikke så tæt på, da han ikke vil have ham i huset, så jeg blev hurtig skuffet, lad mig sige det sådan, fortæller Alexanndra.

LÆS OGSÅ: Dronning Mary forlader Danmark

Hun forstår slet ikke den beslutning og kunne ikke se sig selv med en mand, der ikke vil have hunden boende indenfor. 

- Jeg mener så også, man har vovse som et familiemedlem. Det er synd, at en hund skal gå i stalden, når den hører hjemme som et familiemedlem. Det ser jeg ikke meningen i, vi er vidt forskellig med hensyn til alt, fastslår Alexanndra, som heller ikke forstår, at Svend ikke har et økologisk landbrug.

LÆS OGSÅ: Medina sælger luksusvilla for svimlende millionbeløb

Hun påpeger desuden, at Svend har et ønske om at få børn, hvor 49-årige Alexanndra ikke forstår, hans valg om at invitere hende til at date ham i første omgang.

Får mange tilbud

I programmet hører man Alexanndra fortælle, at hun savner bylivet og måske ikke hører til på landet. Hun har nemlig boet 24 år i København, og selvom hun nu er flyttet udenfor byen og har købt et hus, så skal der altså det helt rigtige match til, før hun kunne se sig selv på en gård.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer taler ud om maratonfødsel: "Kejsersnit er fandme ikke for sjov"

I stedet har den tidligere tv-dater kastet sin kærlighed på sin nye hund Albert, og så mangler der heller ikke tilbud fra fyrene, efter hun har været med i tv-programmet.

- Jeg modtager rigtig rigtig mange beskeder fra mænd hver dag både over messenger samt Instagram, så der er rigeligt af tilbud derude, og jeg må også til at tage mig sammen til at gå på date og møde manden i mit liv, fastslår hun.