Sådan går det med kærligheden i dag

Kærligheden blomstrede ikke mellem Jacob og Lærke på tv, men programmet har givet dem masser af selvtillid og bejlere i indbakken.

Selvom landmand Jacob og bejleren Lærke ikke endte som et par, er de enige om, at deres deltagelse i programmet har givet dem noget værdifuldt med på vejen -  nemlig en solid dosis selvtillid.

LÆS OGSÅ: TV 2 dropper "Landmand søger kærlighed"

-Programmet har været med til at udvikle mig personligt. Jeg er blevet mere åben og fået mere selvtillid, fortæller Jacob til HER&NU

- Jeg har fået en styrket tro på mig selv, og jeg har lært, at tage tingene lidt, som de kommer, fortæller Lærke. 

Masser af tilbud

Jacob og Lærke, som ikke fandt kærligheden i hinanden, er begge også klar til at åbne døren, hvis kærligheden skulle komme forbi og banke. Og især Jacob har fået øjnene op for, at han er lidt af en favorit blandt kvinderne.

LÆS OGSÅ: Thomas Helmig fylder 60: Ingen fejring

- Jeg har fået en del henvendelser, og der er helt sikkert nogle, som der er værd at udforske, når programmet er helt slut, siger Jacob. Han har dog ikke travlt – den rette kvinde dukker op, når det er meningen.

LÆS OGSÅ: Thomas slår fast: Vil helst danse med kvinder

Lærke er også ret afslappet omkring det hele. 

- Kærligheden kommer og går lidt for tiden, og der er ikke noget seriøst med nogen lige nu. Jeg har lyst til at finde en kæreste, men det kommer, når det kommer, lyder det.