Sådan går det med kærligheden i dag

29-årige Alex fandt ikke fandt kærligheden i programmet.

Det kom ikke som nogen overraskelse for 29-årige Alex, da Serena valgte at sende ham hjem i det nyeste afsnit af "Landmand søger kærlighed". 

Artiklen fortsætter under videoen.

Allerede da han, Lasse og Peter havde fundet sig til rette i rytterstuen hjemme hos Serena, blev det tydeligt, hvem hun havde tænkt sig at vælge til sidst. 

- Peter og jeg snakkede hurtigt om, at  Serena havde mere kemi med Lasse. Så jeg havde set den komme, fortæller Alex til HER&NU. 

Selvom mavefornemmelsen fortalte ham, at slaget nok var tabt, var han dog ikke helt klar til at kaste håndklædet i ringen.

-  Jeg ville stadig gerne give det en chance, da det kunne være, at hun ændrede mening, når hun lærte mig bedre at kende, fortæller Alex og konkluderer: 

- Det gjorde hun desværre ikke. 

LÆS OGSÅ: Camilla efter "Robinson"-drama: Det var planlagt

At Serena valgte at sende Alex hjem før tid, har bejleren det fint med i dag. Han er dog ærgerlig over at flere af de sidste optagelser er blevet klippet ud. 

- Serena og jeg var blandt andet på alenedate, hvor vi spillede "dics golf". Det er slet ikke kommet med. Efterfølgende satte vi os på bænken, og det var så her, at hun sendte mig hjem.

LÆS OGSÅ: "Luksusfælden"-deltager chokerer: Brugt formue på nisser

I dag leder Alex stadig efter kærligheden. 

- Jeg har ikke fået nogle tilbud fra kvinder endnu - men det kan jo være, at den her eksponering gør at nogen skriver, når programmet er slut. Jeg vil i hvert fald gerne finde kærligheden, slutter han.