Interview med Mathilde Beuschau, Årgang 0, 27/01/2018 Mathilde Beuschau

Mathilde Beuschau kæmper for at blive mor: Det gør så ondt

"Årgang 0"-stjernen afslører i et rørende opslag, at hun og kæresten ser frem mod fertilitetsbehandling.

Sundhedscoachen Mathilde Beuschau, der er kendt fra "Årgang 0" og "Korpset", drømmer om at skabe en familie med kæresten Benjamin Sloth. 

Det fortæller hun i et rørende opslag på sin Instagram-profil. For vejen til drømmefamilien er bestemt ikke nem for parret. 

LÆS OGSÅ: Efter "Robinson": Thor fik chokerende nyhed

Allerede fra forholdets spæde start var Benjamin og Mathilde klar over, at de gerne ville være forældre, hvorfor de begyndte at tracke sidstnævntes ægløsning. 

- Men som månederne gik, skete der stadig ingenting, og jeg stod måned efter måned med en negativ graviditetstest i hånden, fortæller Mathilde og tilføjer: 

LÆS OGSÅ: Kaspar og Lambang jubler: Nummer fire på vej

- Det gør så ondt, når alt, jeg ser omkring mig, er nybagte mødre, kvinder, der annoncerer, at de er gravide, og babyudstyr i butikkerne. Det gør så ondt. Hvorfor kan vi ikke få det barn, når andre bare får børn uden problemer?

For parret er det blevet en realitet, at de formentlig ikke kommer til at kunne få et barn på helt naturlig vis. De har brug for hjælp. 

- Vi har derfor en tid hos lægen på fredag for at drøfte vores muligheder, inden vi kan tage næste skridt, skriver Mathilde og fortsætter: 

LÆS OGSÅ: Janni og Jeppe: Klar på tv-program?

-
Jeg ved, at der sidder mange derude, som, ligesom os, også ønsker et barn, men som ikke kan få det naturligt. Jeg ved, at det gør ondt, men forhåbentlig er det hele værd, når man står med sit største ønske i hænderne. 

Overfor HER&NU/Realityportalen slår Mathilde fast, at det er vigtigti for hende at dele og snakke højt om for hende, fordi hun selv nyder godt af andres historier, så hun ikke føler sig alene.

- Det har været så rart at høre fra så mange seje kvinder, som har været igennem fertilitetsbehandling, at det er lykkes for dem. For os har det føltes underligt at skulle acceptere, at vi skal bruge hjælp og ikke kan blive gravide naturligt, men at snakke højt om det har gjort det nemmere at acceptere, forklarer Mathilde.