Anne og Anders.
Anne og Anders.

DR-stjernerne afslører deres næste destination

Et nyt kontinent finder måske vej på tv-skærmen i den næste sæson med Anne og Anders.

Tv-makkerparret Anne Hjernøe og Anders Agger har gennem flere sæsoner på DR draget afsted på eventyr sammen, hvor de har besøgt en række forskellige danskere, der bor i de fjerneste afkroge af verdenen.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard bryder tavsheden: Jeg passer ekstra på nu

Her har de blandt andet oplevet forskellige kulturer, madtraditioner og hørt personlige fortællinger, og hvor de senest besøgte Canada.

LÆS OGSÅ: Mads Steffensen smadrede alt: Jeg er en megadårlig taber

Og rejseeventyret ude i den store verden ser da heller ikke ud til at stoppe for dem.

Artiklen fortsætter nedeunder videoen.

I et opslag på Anne Hjernøes instagram afsløres der nemlig - gennem ordene fra DR-journalisten Per Dohm - et potentielt nyt rejsemål for den næste sæson af 'Anne og Anders':

- Det populære tv-makkerpar Anne Hjernøe og Anders Agger er i gang med at planlægge deres næste tur, som vi håber, skal gå til Det afrikanske kontinent, skriver Per Dohm i opslaget og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Tilkaldt i sidste øjeblik: Lander drømmejob

- Hvem skal de besøge, hvad skal de opleve? Vi har fokus på emner som kvinderoller og ungeliv, klima og bæredygtighed, uddannelse og afrikansk kultur mm. Anne og Anders vil udfordre vores fordomme om Afrika som et fattigt og forarmet kontinent. De søger nuancerne, håbet og kraften, uden at gå på kompromis med virkeligheden, smerten og den daglige kamp.

Og i traditionens tro søger holdet bag det populære program derfor danske familier, forretningsdrivende, iværksættere og projektledere, der har slået sig ned eller har et tæt tilknytningsforhold til et afrikansk land.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Kronprinsparret markerer vigtig dag

Har du et tip, så kan man skrive til: anneogandersafrika@dr.dk og ellers kan man se eller gense Anne og Anders' seneste sæson lige her.

Se opslaget fra Anne Hjernøes Instagram-profil herunder: