TV 2-stjerne om sit dumme valg: Det var pinligt

Selvom det var pinligt og dumt, fortryder Heino Hansen ikke sin beslutning. Han har endelig fået det godt igen og er klar til sit nye job som vært.

Af Caroline Grønne Wigdal - 6. september 2020 kl. 20:55

Den populære komiker Heino Hansen lavede tilbage i juni lidt af et stunt under sin deltagelse i TV 2-programmet ‘Stormester’. Han valgte, som de fleste har set, at smadre en vandmelon ved at kaste den op i luften og lade den ramme sit hoved. Det klip har siden fået en del opmærksomhed. Det har dog haft sin pris for komikeren, der fik sig en solid hjernerystelse.

– Det snurrede i hovedet i lang tid efter, og jeg kunne ikke rigtig sove om natten. Vi var stadig i gang med at optage ‘Stormester’, så ved de fleste af opgaver i programmerne havde jeg en snurrende fornemmelse i hovedet. Det var fandeme dumt, siger 35-årige Heino Hansen.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X factor’

Lige efter han havde ramt vandmelonen med hovedet, havde han det faktisk fint. Det var først omkring en halv time senere, at han blev ramt af så meget kvalme, at optagelserne blev stoppet og han måtte tage en taxa derfra.

– Jeg tænkte ikke rigtig noget, lige inden jeg gjorde det. Jeg kan kun huske, jeg kastede den op i luften, og så tænkte jeg, at jeg håbede, vandmelonen smadrede. For hvis den ikke smadrede, ville det både gøre mere ondt og se dummere ud. Men lige i det den ramte, kunne jeg mærke, det blev et godt klip. Det var pinligt, men jeg er alligevel glad for, at jeg gjorde det. Jeg er glad for, at jeg tog en beslutning. Det er nogle gange bedre end ikke at tage en beslutning.

LÆS OGSÅ: SE ALLE BILLEDERNE: Gravide Sofie Linde trækker op i kjolen

Klar til nyt job

Heino Hansen har efter sit stunt fået mange vandmeloner tilbudt af folk, og der er også ofte vandmelon til ham backstage, når han er ude at optræde – og det lyder ikke til, at komikeren har fået ødelagt sit forhold til vandmelonen.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Lene Beier rydder op efter Stines fest

– Jeg har ikke tænkt nærmere over, hvordan jeg egentlig har det med vandmelon i dag. Jeg tænker mere over honningmelonen, men det er, fordi jeg tit diskuterer med min kæreste, hvilken en, det er, der er honningmelonen, siger Heino, der heldigvis har fået det helt godt igen og er klar til alt det nye, der skal ske på jobfronten de næste måneder.

Billetterne til  ‘Heino Hansens første comedy show 2021’ blev nemlig sat til salg mandag, og derudover kan vi lige om lidt se en masse til Heino Hansen, når han sammen med Thomas Warberg skal springe ud i at være vært for første gang. Det skal han på ‘Klipfiskerne’, der får premiere på TV 2 i efteråret.

– Jeg tror, det bliver sjovt. Hvis man laver noget, der er sjovt, og der er nogle, der gider vise det i fjernsynet, så er det jo dejligt, sige han om det nye job.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’: Vi har fået nok!

Læs mere om