Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X factor’

Sofie Linde offentliggjorde på scenen i onsdags til Zulu Comedy Galla, at hun er gravid, og TV 2 er nu ved at undersøge, hvad der skal ske med hendes værtsrolle i ‘X Factor’.

Af Rikke Lynge - 28. august 2020 kl. 11:38

Sofie Linde har høstet stor ros blandt sine kolleger i mediebranchen, siden hun i onsdags var vært for dette års Zulu Comedy Galla, hvor hun midt på scenen pludselig trak op i kjolen og offentliggjorde, at hun og manden Joakim Ingversen skal være forældre for anden gang. Parret har i forvejen datteren Trine på to år.

– Jeg har gjort ekstra meget ud af mig selv. Jeg har pyntet mig i en kjole, spist brunch, taget selvbruner på og har en baby i maven… Er hun gravid? Ja, gu’ er hun gravid! Jeg er super gravid. Jeg skal have en lille pige, sagde Sofie Linde, da hun onsdag stod på scenen til Zulu Comedy Galla.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se alle de kendte på den røde løber til ZULU Comedy Galla 2020

At Sofie Linde er gravid får dog store konsekvenser for den kommende ‘X Factor’ sæson, hvor Sofie tilbage i maj offentliggjorde, at hun igen skal være vært, men den nye udmelding om barn nummer to betyder, at Sofie Linde ikke kan være med til alle liveshows, da hendes termin ligger, inden ‘X Factor’-vinderen er kåret.

Hvad der skal ske med Sofies værtsrolle, er TV 2 lige nu ved at undersøge, det oplyser de til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne: Jeg kom op at slås med min mand

– Vi er i gang med at finde ud af, hvad der skal ske. Men vi kommer til at sætte en afløser på, når Sofie ikke kan være der, siger Lotte Lindegaard, der er programredaktør på TV 2, til Ekstra Bladet, og det er dermed også sagt, at Sofie Linde stadig får lov at styre slagets gang på ‘X Factor’-scenen, indtil hun selv ønsker at gå fra.

Hvem der bliver Sofie Lindes afløser, ved TV 2 stadig ikke, de glæder sig blot over nyheden om endnu en baby og tager det stille og roligt. Et bud på en afløser for den populære ‘X Factor’-vært er Sofie Lindes mand, Joakim Ingversen, som også afløste sin hustru tilbage i 2018, hvor fødslen af datteren Trine også kulminerede med ‘X Factor’, dog er der den udfordring, at Joakim er vært på DR, og da ‘X Factor’ sendes på TV 2, kan det være en udfordring af få manden ind.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’: Vi har fået nok!

Se klippet herunder, hvor Sofie Linde bedømmer Joakims rolle som vært på ‘X Factor’ i 2018.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Lene Beier rydder op efter Stines fest

LÆS OGSÅ: SE ALLE BILLEDERNE: Gravide Sofie Linde trækker op i kjolen

Læs mere om