Det så du ikke på tv: Lene Beier rydder op efter Stines fest

Stine Marthine Pedersens første aften med de tre singlefyre endte i en god brandert.

Af Rikke Lynge - 26. august 2020 kl. 7:15

I aftenens afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ flytter de tre fyre Niels på 22 år, Benjamin 27 år og Daniel 27 år ind i Stines hjem i Aars, men da Stine bor småt, må de tre mænd slå telt op i haven. Det kommer der en lille konkurrence ud af, for den, der kan slå sit telt op hurtigst, vinder alenetid med Stine. Det bliver den noget yngre Niels, der vinder konkurrencen, og som får Stine på egen hånd.

Aldersforskellen på fire år lader dog til at blive et mindre og mindre problem for den kvindelige landmand, der er godt tilfreds med alle tre fyre, og som aftenen skrider frem, stiger den hyggelige stemning også i takt med, at antallet af øl og whiskeysjusser kommer indenbords.

LÆS OGSÅ: Første kvinde i Landmand søger kærlighed: Jeg vil behandles som en prinsesse

– Jeg er ovenud lykkelig for at have valgt de fyre, som jeg har. Hold kæft hvor er de søde, jeg kunne ikke være gladere, siger Stine i programmet og afslører, at de fire mennesker har drukket en hel kasse øl og flere glas whiskey og cola.

Vi var mega fulde

Til Realityportalen fortæller Stine, at de hele aftenen holdte produktionen opdateret på, hvad der skete.

– Tv-holdet skulle hjem på et tidspunkt, men de ville gerne vide, hvad der foregik, så vi sendte snapchats hele aftenen til produktionsholdet. Lene Beier kom dagen efter og spurgte, om hun måtte få min snapchat, fordi hun synes det var så grinern.

LÆS OGSÅ: Martin Danielsen fra ‘Landmand søger kærlighed’: Jeg har fået en kæreste

Stine afslører, at der blev sendt over tyve snaps afsted til produktionsselskabet. Til sidst stoppede de med at tælle.

– Vi var mega fulde, og det lignede en festivalplads dagen efter, så Lene Beier kom dagen efter og begyndte at rydde op efter os, fortæller Stine.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs skjulte dagsorden: Derfor er jeg med i ’Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Her er de 12 dansere i dette års ‘Vild med dans’