‘True Love’-Alexander uddyber: Derfor savnede jeg en pige derhjemme

I aftenens afsnit af ‘True Love’ fortæller Alexander, at han savner en pige derhjemme. Men hvad går det helt nøjagtig ud på? Få hele historien her.

Af Amalie Jensen - 27. september 2022 kl. 20:22

Selvom Alexander er rejst hele vejen til Italien for at finde kærligheden i datingprogrammet ‘True Love’, så er han måske kommet en smule på afveje. I aftenens afsnit viser det sig nemlig, at han savner en pige hjemme i Danmark.

– Jeg er begyndt at tænke lidt på en pige derhjemme, fortæller Alexander til Marcus, der kan se, at Alexander er påvirket af det.

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-Josefine åbner op om barnløshed

Inden ‘True Love’ fik en plads i singlens kalender, havde han nemlig datet en pige.

– Vi havde i en periode set hinanden, og så stoppede det lidt. Efter jeg havde sagt ja til at være med i ‘True Love’, begyndte vi så at ses igen, frem til jeg tog afsted, fortæller Alexander til Realityportalen og fortsætter:

– Jeg fik så fortalt hende, at jeg havde meldt mig til det her datingprogram og skulle afsted om lidt. Det var hun selvfølgelig ked af at høre, men generelt tog hun det rigtig pænt og sagde, at hun håbede det bedste for mig, og hvis der ikke var nogen for mig dernede, så måtte vi jo se, når jeg kom hjem.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne snydt: Hjemløs!

Genovervejede alt

Men så længe skulle der ikke gå, efter Alexander var fløjet afsted mod kærlighedsvillaen, før pigen igen dukkede op i hans hoved.

– Allerede fra da vi var på det hotel, vi var på, inden vi kom ind i villaen, lå jeg så bare og tænkte på hende, og hvad det reelt var, jeg var ved at melde mig til her. Vi var på hotellet i 4-5 dage, hvor vi ikke rigtig havde andet at lave end at sidde og tænke tingene igennem, forklarer den 28-årige realitydeltager.

LÆS OGSÅ: Marcus om ‘True Love’: Det var psykisk hårdt

Men en villa fyldt med smukke kvinder på jagt efter drømmefyren kunne ikke ændre Alexanders tanker.

– Da vi endelig kom ind i villaen, var jeg allerede begyndt at savne hende og tænke meget på hende. Men jeg tænkte, at jeg måtte tage oplevelsen for, hvad det var. Jeg gik ind med et åbent mindset. Men det var svært at være helt åben, når jeg gik og tænkte på én derhjemme, fortæller Alexander, der derfor var hurtig til at afskrive kvinderne i villaen, fordi han sammenlignede dem med pigen derhjemme.

LÆS OGSÅ: Ditte Lee har igen fundet kærligheden

Alexander er dog stadig glad for, at han deltog i programmet.

– Jeg fortryder overhovedet ikke, jeg tog afsted, men jeg gik da med en masse overvejelser derinde, afslutter han.

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-deltager klar til ‘Robinson’

‘True Love’ Danmark kan ses hver tirsdag på Discovery+.

Herunder kan du se videoen, hvor Alexander fortæller Marcus om sine følelser…