Marcus om ‘True Love’: Det var psykisk hårdt

Marcus åbner op omkring bagsiden ved at deltage i reality-programmet.

Af Amalie Jensen - 21. september 2022 kl. 16:55

Det nye datingprogram ‘True Love’ ruller for første gang over de danske skærme i disse uger. Og selvom det ligner ren luksus og idyl at leve i en italiensk villa med potentialet om at finde sin eneste ene, så var det ikke kun en dans på roser at være med i programmet.

27-årige Marcus gjorde sig allerede bemærket fra dag ét, hvor flere piger var interesserede i at blive partner med ham. Men charmetrolden kan fortælle, at det ikke kun var positivt konstant at have mennesker omkring sig.

– Programmet levede op til mine forventninger og mere til. Det var sindssyg intenst og en fantastisk oplevelse. Men det var også sindssyg hårdt. Psykisk var det rigtig hårdt, og min krop reagerede også fysisk på udmattelse. Man blev virkelig presset på alle mulige måder, fortæller Marcus til Realityportalen til snigpremieren på programmet.

LÆS OGSÅ: Dansk sangstjerne: Scorer millioner

Lyst til at trække stikket

For Marcus blev det til tider for meget for ham at være i villaen.

– Det er svært at forklare, når man ikke selv har været der. Den nemmeste måde at forklare det på er, at du er i villa sammen med nogen, du overhovedet ikke kender. Der er ikke nogen mennesker i nærheden af dig, som kender dig og er vant til at gribe dig, hvis der sker noget. Og dit fokus ligger meget i det samme hele tiden, så du bliver sindssyg til sidst. Du har virkelig lyst til at trække stikket, og det kan du ikke, for der er mennesker over det hele. Det var bare så intest, at det blev så hårdt til sidst, forklarer han.

Hvorvidt Marcus fandt kærligheden i Italien, må vi vente lidt endnu med at finde ud af.

– Jeg kan godt indrømme, at jeg har fået nogle fantastiske venner med hjem fra Italien, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Ude af ‘True Love’: Dét så du ikke på tv

Du kan se de nyeste afsnit af ‘True Love’ hver tirsdag på Discovery+.

Læs mere om