Trist 'Ex on the Beach'-hunk: Hun sagde det samme til alle drengene - Her & Nu

Trist 'Ex on the Beach'-hunk: Hun sagde det samme til alle drengene

Lige som Asbjørn har fået talt Emma varm, vælger hun ham fra, hvilket er til fordel for Mark.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. marts 2020 kl. 20:00

Siden Robin forlod villaen i Brasilien, er Asbjørn både blevet mere glad for Emma og har fået mere tid sammen med hende. ‘Ex on the Beach’-baben var også begyndt at sige ting som, at hun kunne se sig selv sammen med Asbjørn, når de to var tilbage i Danmark.
LÆS OGSÅ: CHOK: Paradiso fakede breakup på grund af chikanerende eks
Men så lige pludselige skifter Emma kurs. Hun vælger at kysse med Mark, og at han skal være hendes puttemakker for en nat.
– Det ramte mig hårdt. Efter hele episoden mistede jeg meget for Emma, men jeg havde jo stadig lyst til at prøve at se, om det kunne blive til noget. Hun er jo dejlig, siger Asbjørn til Realityportalen.
Det er også tydeligt at se i reality-programmet, at Asbjørn bliver såret, da han opdager, at han ikke har Emma der, hvor han troede. Emma bliver dog også ked af at se Asbjørn reagerer.
LÆS OGSÅ: Efter ‘Ex on the Beach’: Sådan gik det Louise og Victor hjemme i Danmark
– Asbjørn var den, der altid var glad og altid havde en sjov kommentar, siger hun.

Asbjørn var blevet advaret

Mark får en nat med Emma, men det er først senere, hvor Robin kommer ind, at Asbjørn føler et nederlag. Det er tydeligt, at Emma har savnet ham.
– Det er selvfølgelig hårdt at se på. De andre drenge havde advaret mig, for Emma havde nærmest sagt de samme ting til alle drengene. Jeg valgte alligevel at give det et skud, fordi hun var meget af det, jeg søgte i en pige, siger Asbjørn.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Ex on the Beach’-babe scorer kendt sanger
– Men ja, Emma dilemma slår til igen. Så desværre for mig, tilføjer han.
Selvom Emma sagde nogle ting til Asbjørn, som indikerede, at hun ville noget mere end at ligge i ske i Brasilien, så vidste hun godt, at det ikke helt var sådan, hun havde det.
– Jeg var med i ‘Ex on the Beach’ for at få en fed oplevelse. Ikke for at finde en kæreste. Asbjørn og Mark var nogle søde drenge, men jeg havde hele tiden Robin i tankerne, siger Emma om episoden.
LÆS OGSÅ: Rasende Anna til Oliver: Du har løjet!
Asbjørn og Emma har i dag et godt forhold til hinanden.
– Jeg har intet dårligt at sige om Emma. Jeg synes stadig, hun er pisse sød og dejlig. Men det er blot som venner. Alt inde i villaen har jeg lagt bag mig. Det er fortid nu, siger Asbjørn.
Herunder kan du se, hvordan Asbjørn reagerer, da Emma vælger Mark. Se hele afsnittet på Dplay.