Rasende Anna til Oliver: Du har løjet!

Anna var ikke klar over, at det var Oliver, der kyssede Sheena og ikke omvendt.

Af Anna Løwe - 18. marts 2020 kl. 17:00

I dagens ‘Paradise Hotel’-afsnit viser Oliver i den grad, hvor glad han er for piger. Efter han og Anna har taget en snak om, hvordan de har det med hinanden, og haft sex i poolen og i loungen, går Oliver i seng – sammen med Sheena. Og heller ikke hende kan han holde fingrene fra.
Hvad Anna ikke ved, er, at det faktisk var Oliver, der lagde op til kysset mellem ham og Sheena, og ikke omvendt, som han ellers fortalte det på hotellet.
LÆS OGSÅ: CHOK: Kæmpe trekantsdrama på ‘Paradise Hotel’
– Det gjorde det bestemt ikke bedre at se det, fortæller Anna Realityportalen, efter afsnittet er vist.
– Siden Oliver fortalte mig det i Mexico, har jeg troet, det var Sheena, der lagde op til. Så at se, at det faktisk var Oliver, er ikke sjovt.
Det er dog ikke kun Oliver, Anna er utilfreds med:
LÆS OGSÅ: UH! Nu er kønnet på Geggos baby afsløret
– Mit syn på Sheena ændrede sig 100%. Hun gik fra at være en god veninde til ingenting. Både fordi, hun kunne få sig selv til at kysse med Oliver, men også fordi hun vidste, jeg kunne lide ham – og mere til. Og så fortalte hun mig ikke sandheden. Det var i mine øjne et cunt move, men hvis jeg ser bort fra det, kan jeg sagtens snakke og hygge mig med Sheena.
Oliver og Anna ser klippet sammen, da de gæster Philip May i ‘Juicy News’, og det er bestemt ikke en glad Anna, der sidder i badekarret. Siden har Oliver sagt undskyld, men hans forklaring giver Anna ikke meget for:
– Han kom med den sædvanlige “jeg kan ikke huske det, jeg var fuld”-forklaring, men den virker efterhånden ikke på mig. Så der var ikke specielt god stemning i hytten efterfølgende, fortæller Anna.
LÆS OGSÅ: SE HER: Én gæst efterlades i stor fare på ‘Paradise’
Se klippet fra ‘Juicy News’ nedenfor:

Se ‘Juicy News’ på Viaplay og Viafree nu.
LÆS OGSÅ: Mikkel om mødet i ‘Ex on the Beach’: Amanda burde være single
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe: Jeg havde kronisk stress i Mexico