Efter 'Ex on the Beach': Sådan gik det Louise og Victor hjemme i Danmark

Victor og Louise begyndte at se hinanden næsten hver dag efter eventyret i Brasilien. Men det hele sluttede brat.

Af Caroline Grønne Wigdal - 23. marts 2020 kl. 8:56

Nu åbner Louise op om det forhold, som hende og Victor forsøgte at få til at køre, da de i slutningen af december var tilbage fra optagelserne til ‘Ex on the Beach’ 4.
Faktisk gik det så godt, at Louise valgte at introducere Victor for hendes familie.
LÆS OGSÅ: Rasende Anna til Oliver: Du har løjet!
– Til at begynde med var det mega godt. På et tidspunkt så vi hinanden næsten hver dag, og han var hjemme hos mig sent juleaften, siger Louise til Realityportalen.
– Men mens jeg troede, at alt var, som det skulle være, så kneppede han med hele København, fortsætter hun.
Louise blev meget skuffet over Victor, da de var tilbage i Danmark. I hendes øjne var han slet ikke den Victor, hun havde lært at kende i Brasilien, og derfor var hun heller ikke ked af det, da det sluttede mellem dem. Hun var mest vred.
LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning 
‘Ex on the Beach’-baben fortæller, at hun heller ikke selv var helt hellig, og at hun også kyssede med en enkelt en aften i byen.
– Lige efter jeg havde kysset med en anden, havde jeg virkelig dårlig samvittighed, og jeg troede, at det kun var mig, der havde gjort noget galt, men så fortalte nogle af Victors bekendte mig om alle de gange, han har været utro, fortæller Louise.

Vi var ikke kærester

Victor har en anden oplevelse end Louise, og han ser ikke, at han har gjort noget forkert.
– Kan man ikke kun være utro, hvis man er kærester? Jeg har ikke været nogen utro. Jeg lever mit liv og lever det på en måde, så jeg er glad. Man ved aldrig, hvornår det er væk, siger Victor.
LÆS OGSÅ: Husker du denne ‘Ex on the Beach’-babe? Her er hun i dag
Han synes, at tiden med Louise var god og kunne sagtens se, det kunne blive til noget med de to. Han følte dog ikke for, at det skulle være de to, og det skyldtes nogle personlige årsager. Samtidig med at den virkelig verden ramte.
– Så tilbage i Danmark mærkede jeg, at det ikke helt var det, jeg ville med mit liv. Selv om jeg godt kunne lide hende og tiden sammen med hende, fortæller Victor.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘For lækker til love’ inviterer ny pige ind i klassen
Louise er ked af, at Victor afsluttede det, de havde sammen, ved at skrive til hende. Ifølge hende skrev han, at de ikke skulle ses mere, da han var bage for at ødelægge det. Det skete sidst i januar.
– Jeg fortryder, at jeg nogensinde introducerede ham for min familie, siger Louise.
LÆS OGSÅ: Sød musik hos reality-par: ‘Paradise’-Daniel har fundet sin shewolf
Victor mener dog, at forholdet sluttede af mange andre årsager, end at han var sammen med nogle andre piger.
– Louise var min type i Brasilien, men da vi kom tilbage til Danmark, var det noget andet. Vi har haft en helt forskellig opvækst og kommer fra forskellige miljøer. Vi passer bare ikke sammen i sidste ende, fortæller han.
Victor og Louise har ingen kontakt i dag.
LÆS OGSÅ: Vred ‘Forsidefruer’-Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Nicklaes: Derfor havde jeg sex med Ditte før Amanda