To programmer med Lene Beier i spidsen udskydes - Her & Nu

To programmer med Lene Beier i spidsen udskydes

Tv-produktioner udskydes på stribe. Nu tilføjer TV2 yderligere to til listen.

Af Anna Løwe - 27. marts 2020 kl. 16:55

TV2 udskyder flere programmer som følge af coronavirussen.
Den fjerde sæson af ‘Hjem til gården’, der skulle have haft premiere på søndag, er udskudt. Det fortæller programdirektør i TV2, Lotte Lindegaard:
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’ uden Lene Beier
– Vi er i en situation, hvor vi ganske enkelt ikke ved, hvornår vi kan begynde at producere nye programmer, og det risikerer at gå ud over planen resten af året. Ved at udskyde ’Hjem til gården’ sikrer vi, at TV2 under alle omstændigheder har nye tilbud af høj kvalitet til tv-seerne på den anden side af krisen.
Den populære vært Lene Beier står i spidsen for ‘Hjem til gården’, der blev optaget i efteråret 2019. Programmet er dermed helt færdigt, men sendes altså ikke som planlagt. I stedet for ‘Hjem til gården’ sender TV2 ‘Jo færre, jo bedre’ om søndagen kl. 20.00.
LÆS OGSÅ: Efter ‘Luksusfælden’: Kia og Jacob er flyttet i drømmehuset

‘Landmand søger kærlighed’ er også ramt

Et andet populært TV2-program, der også har Lene Beier i spidsen, er ‘Landmand søger kærlighed’. Produktionen skal efter planen optage en ny sæson over sommeren, men det er heller ikke sikkert, det kommer til at ske.
Ifølge programredaktøren, Mads Volck, vil ’Landmand søger kærlighed’ også tilpasse sig corona-situationen:
– Vi tager både deltagernes og produktionens sikkerhed og helbred meget alvorligt. Når vi skal i gang med optagelserne, må vi naturligvis finde en produktionsform, der overholder de gældende retningslinjer på det tidspunkt, siger han.
LÆS OGSÅ: Populært TV2-program udskydes på grund af coronavirus
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: ‘Fangerne på Fortet’ udskydes grundet corona

Læs mere om