Populært TV2-program udskydes på grund af coronavirus

Danskerne må vente på endnu et program som konsekvens af coronapandemien.

Af Anna Løwe - 24. marts 2020 kl. 16:55

Coronakrisen sætter i den grad også sit præg på danskernes tv-underholdning. Først udskød TV2 ‘X Factor’ på ubestemt tid, og nu suppleres ‘X Factor’ med endnu et populært program – ‘Stormester’ er nemlig blevet udskudt. Den næste sæson af det populære underholdningsprogram skulle ellers have haft premiere på lørdag, men det er der nu sat en stopper for – selvom samtlige programmer allerede er produceret.
LÆS OGSÅ: UH! I aften skriver ‘MasterChef’ historie
Sådan fortæller programdirektør, Lotte Lindegaard, til Ekstra Bladet:
– Det er fuldstændigt rigtigt, at vi har valgt at udskyde ‘Stormester’ til efteråret. Det har vi, fordi vi gerne vil være sikre på at have programmer i reserve til den tid. Lige nu ved vi ikke, hvornår vi kan producere igen, så vi har i stedet valgt at lægge en genudsendelse af ‘Badehotellet’ ind fra på lørdag – måske er det også det, vi har brug for i denne tid, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse og Alba udgiver børnesang
På Instagram har et af programmets værter også delt den triste nyhed. Mark Le Fêvre skrev nemlig i et opslag, at han havde glædet sig til at vise seere den nye sæson, men desværre må vente med det til efteråret. Marks medvært, Lasse Rimmer, har også aflyst en række shows, da hans frygter for sin hustrus liv. Hun er hjertepatient og dermed i risikogruppen.
Se Marks opslag nedenfor:

I tredje sæson – som vi altså må vente til efteråret med at se – dyster Heino Hansen, Victor Lander, Lise Baastrup, Jesper Groth og Sarah Grünewald om at løse kreative opgaver og udfordringer.
LÆS OGSÅ: Her er de nye beboere i ‘Hjem til gården’
LÆS OGSÅ: Trodsede statsministerens advarsler: Sofie Linde og Petra Nagel hamstrede i Aldi