'Landmand søger kærlighed' uden Lene Beier

Når TV 2 på fredag blænder op for optakten til det populære datingprogram ‘Landmand søger kærlighed’, så bliver det i første omgang uden Lene Beier. Men der er måske en overraskelse i vente?

Af Kenth G. Madsen - 26. marts 2020 kl. 09:11

Fredag aften bliver den nye sæsons deltagere af ‘Landmand søger kærlighed’ præsenteret på TV 2 med henblik på at få bejlere til at reagere med ansøgninger til medvirken, når optagelserne starter op til maj. Værten Lene Beier vil dog ikke være til stede i den forbindelse.
– Jeg har ikke mødt dem endnu og er heller ikke med i præsentationen, men jeg springer frem med brevene til deltagerne under optagelserne. Det føles mere ægte, at vi først mødes i den situation, siger 42-årige Lene Beier, der er klar til 7. sæson af det populære datingprogram.
LÆS OGSÅ: SE HER: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager i vild forvandling
Efter seks sæsoner med mænd i hovedrollerne, håber programmets redaktør, Mads Volck, at det nu vil lykkes at finde en kvindelig landmand.
– Vi justerer og optimerer vores programmer hvert eneste år, så de bliver endnu bedre – men i år sætter vi alt ind på at forsøge at finde en kvinde. Vi har prøvet det mange gange før, men i år håber vi virkelig, at det kan lykkes, sagde han sidste efterår til TV 2 Nyhederne.
LÆS OGSÅ: Linse på diæt: 100 kilo er for hårdt for kroppen 
Om det er lykkedes at få en kvindelig landmand til at stille op, vil vise sig fredag aften kl. 21.55 på TV 2.
LÆS OGSÅ: Populært TV 2-program udskydes på grund af coronavirus

Læs mere om