Efter 'Luksusfælden': Kia og Jacob er tilflyttet drømmehuset

Det så sort ud for ægteparret Kia og Jacob fra Søborg i København, men en kovending i livsstilen har nu medført, at de er fraflyttet hovestaden til fordel for en ny tilværelse og kæmpevilla i Hadsund.

Af Kenth G. Madsen - 24. marts 2020 kl. 20:56

Kontoen var i nul allerede midt i måneden, parforholdet led og 30-årige Kia var overbevist om, at det økonomiske ragnarok ville medføre en tilværelse som enlig mor til to på grund af frustrationer og skænderier i parforholdet.
LÆS OGSÅ: ‘Luksesfælden’-ekspert raser: Det er pinligt
Men efter aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ er de mørke skyer trukket væk. De værste kreditorer og skarpslebne betalingskort er blevet udraderet ved hjælp af eksperterne. Det er lykkedes at få skabt et overblik og lagt et budget, så parret kunne komme så godt på fode igen, at de i november sidste år blev i stand til at fraflytte Søborg-lejligheden i København for at opfylde drømmen om et hus – i nordjyske Hadsund.

Kia og Jacobs drømmehus, hvor de i dag bor med styr på økonomien. (Foto: privat)


– Det har været et stort spring, men til gengæld kom vi nærmere vores boligdrøm, end vi nogensinde havde turdet håbe på i København, siger Kia efterfølgende til Realityportalen, mens hun betragter udsigten til sin egen store have og vidtstrakte, grønne enge.
LÆS OGSÅ: Populært TV2-program udskydes på grund af coronavirus
Og Hadsund var ikke et tilfældigt valg, for Kia er født og opvokset på egnen, hvor hendes familie er bosat, mens hendes 41-årige husbond er født i Bagsværd. De har fællesbarnet Rasmus på to år og Kias datter, femårige Rosa med sig, mens Jacobs datter, Sara på 12 fortsat bor hos sin mor i Sorgenfri nord for København.
– Hverken Jacob eller jeg har på intet tidspunkt savnet hovedstaden, det går godt med vores forhold igen, og der er fortsat styr på økonomien, siger Kia, der under optagelserne til ‘Luksusfælden’ lagde ud med en samlet gæld på 420.000 kroner. Efter en kovending i livsstilen er det lykkedes at barbere restgælden ned til 75.000 kroner.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse og Alba udgiver børnesang
– Nu gælder det om at få den sidste gæld af vejen, og så vil vi spare sammen til bil nummer to. For det er nødvendigt herude på landet, siger Kia, der har fået job som souschef i Netto, mens Jacob er blevet ansat som servicetekniker i det nordjyske. Og selvom de tjener lidt mindre end tidligere, så er boligudgifterne til gengæld mindre belastende end i Københavnsområdet.
LÆS OGSÅ: Kæresten om Bendtners FCK-exit: Det gør mere ondt, end han indrømmer