Svenske medier genoptager Türkers voldsscene mod Sarah i ‘Paradise Hotel’

I marts måned fik danskerne en side af Türker at se, som han bestemt ikke er stolt af, og nu må han deale med, at svenskerne tager samme scene op igen.

Af Rikke Lynge - 1. december 2020 kl. 13:07

I sommers blev Sarah Dohn beskyldt af svenske medier for at være racistisk, da hun i ‘Paradise Hotel’ fortæller, at hun ikke er interesseret i Türker Alici, da han er udlændinge. Produktionsselskabet NENT valgte efterfølgende at fjerne afsnittet. Nu er de svenske medier igen ude med riven, og denne gang går det ud over Türker.

– Det her er bagsiden af at være et offentligt ansigt, starter Türker et længe opslag på Instagram, der handler om, at det svenske medie ‘Hänt‘ har taget voldsscenen fra ‘Paradise Hotel’ op igen – scenen hvor Türker mister fatning og bliver aggressiv overfor hans partner Sarah Dohn. En scene, som Türker flere gang har forklaret og undskyldt, men som han nu må mindes igen.

LÆS OGSÅ: Fra fake til naturlig: Nu sætter Türker ord på sin kærestes udseende

Sarah efter skænderi med Türker. (Foto: TV3 / Viaplay)

– Der er ingen tvivl om, at hvis jeg kunne gøre noget om i livet, så var det helt klart denne episode. Jeg har aldrig flovet mig mere i mit liv end den episode. Og den vil højst sandsynlig jagte mig resten af livet. Men sådan er det desværre. Tingene kan desværre ikke laves om, skriver Türker om hændelsen på ‘Paradise Hotel’ for mere end et år siden.

LÆS OGSÅ: Türker og Ninos skal ikke længere være direktør i egen ‘Bronuts’-kæde

I dag taler Türker og Sarah godt sammen, hvilket de hurtigt kom til, da de på hotellet var rigtig gode venner, og de synes begge, at det var ærgerligt, hvad der dengang skete.

– Vores svenske naboer har set videoen fra ‘Paradise’, men jeg har på fornemmelsen, at de tror, det er sket for nylig. Det er sådan set også fint nok, fordi det der skete er lang fra okay. Jeg vil på offentlig basis endnu engang sige undskyld, fordi at flere skulle være vidne til episoden. Det er bestemt ikke den person, jeg er, og som jeg vil fremstå som. Heldigvis så kender folk mig, som den glade og positive person jeg er, og det er jeg evig taknemlig over, skriver Türker om den svenske artikel, der kan læses HER.

LÆS OGSÅ: Krise i parforholdet: Alt er ikke en dans på røde roser

Hvis du vil have en mere uddybende begrundelse fra Türker om hændelsen i ‘Paradise Hotel’, kan du se den nedenfor.

Læs mere om