Krise i parforholdet: Alt er ikke en dans på røde roser

Nu åbner ‘Ex on the Beach’-stjernen op om forholdets første bump på vejen.

Af Lærke Stræde - 1. december 2020 kl. 9:48

Det gik ikke følgernes snude forbi, at Nicklaes Olsen og Line Maria Busk pludselig ikke længere optrådte på hinandens Instagram-profiler. Ikke nok med, at de fjernede alle billeder af hinanden, så stoppede de også med at følge hinanden på det sociale medie, ligesom at deres Facebook-civilstatusser heller ikke længere tilkendegav, at de var i et forhold.

I går kunne de nysgerrige følgere dog ånde lettet op. Parret er sammen igen, men indrømmer at have mødt den første forhindring i deres forhold, som de heldigvis kom uskadt igennem.

– For at besvare alle jeres spørgsmål, bekymringer og søde beskeder: Nicklaes og jeg har ligesom alle andre forhold opture og nedture. Alt er ikke en dans på røde roser, fortæller Line Maria sine følgere i en Instagram-story mandag aften.

LÆS OGSÅ: Afslører kønnet

– Vi vender tilbage stærkere end nogensinde

Nedturen var heldigvis ikke voldsom nok til at vælte de to turtelduer af pinden. For at understrege sidstnævnte har realitybaben lagt en video op, hvor Nicklaes kysser hendes nakke, mens hun fortæller, at parret er stærkere end før.

– Selvom vi er mere forelskede end nogensinde, så ramte vi vores første bump på vejen i sidste uge. Men vi er okay igen, og vi vender tilbage stærkere end nogensinde, lyder budskabet.

Nicklaes og Line Maria er begge aktuelle i femte sæson af ‘Ex on the Beach’, som kører på Dplay lige nu. Line Maria blev dog sendt hjem afsnittet forinden Nicklaes’ ankomst, så det tyder ikke på, at parret fandt hinanden inde i villaen. At dømme efter de tidligere sæsoner af det populære knaldeprogram er der dog intet, der på forhånd kan udelukkes.

Line Maria og Nicklaes er ikke vendt tilbage på Realityportalens henvendelse endnu.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons drømmejob: Dette program vil jeg være vært på

LÆS OGSÅ: Ulla blev overfaldet på opholdssted: Jeg vil have mén resten af livet