'Paradise Hotel'-vinder i shitstorm i Sverige - Her & Nu

‘Paradise Hotel’-vinder i shitstorm i Sverige

Svenskerne har set sig sure på Sarah Dohn.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. juli 2020 kl. 16:58

Under den første parceremoni, der blev vist i dette års ‘Paradise Hotel’ i begyndelsen af januar, kom den i dag 19-årige Sarah Dohn til at sige nogle ting, der ikke var helt velovervejede.

Da hun stod ved sin partners side, blev hun nemlig af værten, Rikke Gøransson, spurgt ind til, om Türker var hendes type.

– Jeg er ikke så meget til det udenlandske. Men han er bestemt en type, jeg ville gå efter, hvis han ikke var fra udlandet, sagde hun og fortrød straks efter, at ordene var kommet ud af hendes mund.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe reddet af sygdom: Jeg var meget fanatisk

– Det er ikke, fordi jeg er racist, men jeg går bare normalt ikke efter udlændinge, tilføjede Sarah som et forsøg på at redde situationen.

Efterfølgende forklarede hun til kameraet, at Türker er sød, men at han bare ikke er den type, hun ville gå efter. Og siden har Sarah også flere gange til forskellige medier forklaret, at hun var meget nervøs under optagelserne, og at nervøsiteten medvirkede til, at hun fik sagt nogle ting, hun ikke helt kan stå inde for.

LÆS OGSÅ: Paradiso udsat for vold i årevis: Jeg håbede hele tiden på, det blev bedre 

Dog tog både Türker og de andre ‘Paradise Hotel’-deltagere hendes svar med et smil, for de vidste nemlig godt, at Sarah intet ondt mente med den udmelding.

Men her mange måneder senere er ‘Paradise’-vinderen kommet i modvind i Sverige. For i dag kan hun se klippet fra parceremonien florere rundt på de svenske medier, og her har mange set sig sure på Sarah, fordi de har set scenen fra parceremonien, hvor hun, som hun selv beskriver det, kludrer i ordene.

LÆS OGSÅ: Amalie flyver til Spanien: Chokeret over lufthavnsforhold

– Til alle der skriver vedrørende den shitstorm, der pludselig er væltet over mig i Sverige: Jeg er bekendt med den, og jeg har tænkt mig at kommentere på den senere i dag, fortæller hun i en insta story.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Sarah, men hun har endnu ikke svaret på vores henvendelse.