Sofie Linde vil have flere børn, men …

‘X Factor’-parret vil gerne have endnu flere børn, men lige nu har har de nok i datteren.

Af Kenth G. Madsen - 1. januar 2019 kl. 15:55

Efter ti års ansættelse i DR hoppede Sofie Linde med på vognen, da hun fik tilbudt værtsrollen i ‘X Factor’ på TV 2, der fra nu af står bag den populære talentkonkurrence, som produceres af Blu.
Midt i februar under den seneste sæson af ‘X Factor’ fødte hun kort før liveudsendelserne datteren Trine. Faderen til barnet, Joakim Ingversen, stod klar i kulissen til at tage over, mens Sofie Linde sprang ind på direkte tv for at passe værtsrollen i underholdningsflagskibet.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde taler ud: Jeg fik en abort

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se den søde måde, som ‘De unge mødre’-deltageren Princess Natascha afslørede sin graviditet over for sin far.


LÆS OGSÅ Sofie Linde: Sådan er det gået med bogen
– Hun skulle ammes, og det fungerede fint med hjælp til pasningen af min mor og hendes far, forklarede Sofie Linde, der på sigt gerne vil have flere børn.
– Et barn er dog rigeligt lige nu, og hun er bare så dejlig, afslørede Sofie Linde, der i hverdagen oplever stor hjælp fra ægtefællen.
– Vi er to om at lave en baby, og vi er også to om at passe hende. Joakim er vældig god til det. Han har taget en meget stor del af slæbet, og det var også vigtigt for mig, at jeg ikke skulle stå alene med det hele, bare fordi jeg er kvinde. Vores barsel er næsten også delt lige op. Vi kan begge putte og passe hende lige godt, sagde den 29-årige førstegangsmor.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par skal være forældre for anden gang