Sofie Linde: Sådan er det gået med bogen

Forlaget er glade for ‘X Factor’-værtens bog, og det er hun også selv.

Af Louise Andersen - 26. december 2018 kl. 12:55

Sofie Linde har ikke ligget på den lade side under sin barsel. Hun har nemlig skrevet bogen ‘Fårking Gravid’, som udkom i slutningen af oktober. Nu har bogen efterhånden været i salg i to måneder, men hvordan er det egentligt gået med den?
– Den er sgu gået godt. Jeg ved ikke præcis, hvor mange den har solgt, men den har i hvert fald solgt mere end én. Og de siger på forlaget, at de er glade, fortæller Sofie Linde.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde taler ud: Jeg fik en abort
På trods af, at Sofie Linde selv beskriver, at bogen er gået rigtig fint, så var det ikke for pengenes skyld, at hun skrev den.
– Det er gået over al forventning, men det var jo ikke derfor, at jeg skrev bogen. Det var jo ikke, fordi det var det, der skulle gøre mig rig og berømt. Jeg skrev bogen, fordi jeg havde noget på hjertet. Jeg kan godt lide at holde mig selv i gang, og det har for mig været et lille marathonløb at skrive bogen,
LÆS OGSÅ: STORT CHOK: Nu lukker Kardashian-familien ned

Helt høj

Og Sofie Lindes nye titel som forfatter bringer stadig et kæmpe smil på tv-værtindens læber.
– Jeg får mails fra kvinder, der har læst den og sådan noget. Jeg kan huske første gang, at jeg fik besked på Instagram, hvor jeg så, at nogen fra Nordjylland havde købt den. Det var bare så vildt, at de var gået ned i deres boghandel i Nordjylland for at købe min bog, og jeg kan stadigvæk blive helt høj, når jeg ser nogen, som køber den, eller når jeg går ind i en boghandler og ser, at den står på hylden, siger hun.
Sofie Linde er snart tilbage på tv-skærmen igen, for hun er fortsat i front på ‘X Factor’, som har premiere på TV 2 den 4. januar.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par skal være forældre for anden gang
LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde: Derfor holdt vi forholdet hemmeligt
LÆS OGSÅ: Kia udskrevet: Walid og jeg flytter fra hinanden