Sofie Linde taler ud: Jeg fik en abort

Den populære vært åbner op for et svært emne.

Af Nikolaj Vraa - 28. oktober 2018 kl. 11:55

Tilbage i februar blev Sofie og Joakim Linde Ingversen forældre til datteren Trine.
I sin nye bog ‘Fårking gravid’ beskriver ‘X Factor’-værten, at hun gik mere end 14 dage over terminen, og at den søde ventetid faktisk var alt andet end behagelig, da hendes vægten nåede op over 100 kilo. Graviditeten var absolut ikke planlagt, men Trine var alligevel et ønskebarn for parret, der gerne ville være forældre.
LÆS OGSÅ: CHOK: Sofie Linde misbrugt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre journalisten Michael Klint fortælle om den bog, han har udgivet om ‘De unge mødre’.


LÆS OGSÅ: Sofie Lindes ærlige bog: Jeg var en hormonkælling
Sofie fortæller ærligt i bogen, at hun havde frygtet, at hun ikke kunne få børn efter en abort med en ekskæreste for en del år siden.
– Jeg fik en abort. Kirurgisk. Jeg var egentlig overhovedet ikke ked af det, for jeg vidste, at det var det rigtige. Det sværeste ved det hele var faktisk, at jeg var panisk angst for ikke at kunne blive gravid igen efterfølgende, fortæller hun i bogen.
LÆS OGSÅ: Landmand-Ole vender tilbage til skærmen
LÆS OGSÅ:  CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs
– Det var ikke det, at jeg fik fjernet selve barnet, for man skal, efter min mening, ikke sætte noget i verden, som ikke er velkomment – nej, det var mere frygten for ikke at kunne reproducere mig den dag, jeg fandt den mand, jeg ønskede at få børn med, lyder det fra Sofie Linde i ‘Fårking gravid’.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører fortid med TopGunn
LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører Heidis specielle fobi: Det kan få hende til at kaste op