SE BILLEDET: Didde og Linse har fået lavet samme tatovering

De to ‘Bryggen’-veninder har begge fået lavet den samme tatovering, som har en helt særlig betydning.

Af Emilie Holm Egebro - 17. oktober 2019 kl. 10:35

Der er ingen tvivl om, at Linse Kessler er ret glad for tatoveringer, og hun har en del rundt omkring på sin krop.
Den store tatovering på halsen, som hun fik sidste år, er dog en af de få ting, hun fortryder i sit liv, og hun er derfor i fuld gang med at få den fjernet. Det betyder dog ikke, at hun holder pause fra at få nye udsmykninger på sin krop.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg går aldrig i bad
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
For et par måneder siden har hun nemlig været en tur hos tatovøren, og det samme har ‘Bryggen’-veninden Didde. De to har nemlig fået lavet den samme tatovering, hvor teksten lyder: “IT’S TIME”. Linses tatovering er på armen og Diddes på håndleddet:
– Det kommer med i ’Familien fra Bryggen’, at vi har fået en fælles tatovering, og hvad historien er, så jeg vil gerne gemme det lidt. Men jeg kan sige så meget, at den symboliserer de nye tider. Altså for mit vedkommende er der sket rigtig meget nyt: Jeg er blevet korthåret, veganer osv., og man kan tit side og ærgre sig over ting og tænke: “Ej, hvorfor fik jeg ikke klippet mit for ti år siden, det er da meget flottere”, men det er tid, når det er tid, forklarer Linse til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne viser ny, vild tatovering frem
– Og for Didde var der også nogle ting, hvor hun tænkte: “Det er nu”. Og så blev vi bare enige om, ”It’s time”. Når det er tid, så er det tid, og det er nu. Og hun fik også kort hår, og det er bare vores tid nu. Men man kan høre mere om det i ’Familien fra Bryggen’ som sagt, fortsætter hun.
Se Linse og Diddes tatoveringer øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn
Se ‘Familien fra Bryggen’ i aften klokken 20.00 på TV3 og Viaplay, hvor Linse og Didde fortæller mere om veninde-tatoveringen.
Se klippet nedenfor, hvor Linse fortæller om hals-tatoveringen, som hun fortryder:

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup