SE BILLEDET: Dansk realitybabe har født

Realitybaben kan nu kalde sig mor til to.

Af Jonas Sand - 3. maj 2019 kl. 19:28

Den 10. maj 2017 var en stor dag for Shenna Salih fra 2011-udgaven af ‘Danmarks næste topmodel’. Her blev hun nemlig mor for første gang, da datteren Porscha Celine kom til verden, og nu kan hun også skrive huske tilbage på den 24. april 2019 som et stort højdepunkt.
Her blev hun nemlig mor for anden gang, da hun fødte en søn en uge efter sin termin. Det fortæller hun på sin blog, og over for Realityportalen bekræfter hun de glædelige nyheder. Hun fortæller, at det hele gik hurtigt. Sønnen kom til verden seks timer efter første ve efter tre timers aktiv fødsel.
– Vores dreng var 53 centimeter og vejede 3700 gram, så han var en ordentlig størrelse, fortæller Shenna med et grin til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Nyt ‘Forsidefruer’-drama mellem Tina og Amalie

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se den søde måde, som ‘De unge mødre’-deltageren Princess Natascha afslørede sin graviditet over for sin far.

LÆS OGSÅ: Så vildt var Geggo og Cengiz’ bryllup: Fyrværkeri, helikopter og ‘X Factor’-optræden
På bloggen fortæller 29-årige Shenna, der også har medvirket i ‘4-stjerners middag’ og ‘Tattoo salonen’, at alle hendes drømme om fødslen gik i opfyldelse.
– Jeg er så overvældet af glæde og lykke over, at vi alle er i god behold efter en fantastisk drømmefødsel – og endelig fik jeg lov til at gennemføre en naturlig fødsel, som heldigvis ikke endte i kejsersnit. Det har altid været et stort ønske for mig at kunne føde naturligt og uden hjælpemidler, og anden gang blev så lykkens gang, skriver hun.
LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning

Bil-inspireret navn

Den nyfødte søn har fået navnet Aston Milian, og det er der en helt særlig årsag til. Tidligere har hun fortalt Realityportalen, at parret ville have et bil-inspireret navn, og de er meget tilfredse med valget.

Aston Milian var var 53 centimeter og vejede 3700 gram ved fødslen. (Foto: Privat)


– Så altså, det gjorde det jo en del lettere at finde frem til det navn, vi har valgt (at de vidste, at det skulle være inspireret af bilverdenen, red.). Vi elsker også dobbeltnavne, da vi synes, det gør et navn mere powerfuldt og stærkt, og derfor valgte vi de to navne, fortæller Shenna til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa åbner op om stor dag: Sådan foregik brylluppet
Shenna og hendes mand, som hun har været sammen med i 11 år, har i forvejen datteren Porscha Celine. Nu skal de vænne sig til at være mor til to, og selv om realitydeltageren havde en frygt for, at det ville blive svært, så endte det helt anderledes.
– Som jeg tidligere har udtrykt på bloggen, har jeg igennem min graviditet haft svært ved at rumme, at jeg nu skulle deles som mor, og at det ikke længere bare skulle være os tre, skriver hun og fortsætter:
– Jeg har også hele tiden haft den følelse af, at jeg ikke kunne elske min søn ligeså meget som min datter. Men i det øjeblik han kom op på min mave, forstod jeg, at min kærlighed til ham er fuldstændig identisk med min kærlighed til hende, og det er simpelthen bare den rareste følelse.
Her kan du læse hele Shennes fortælling om fødslen og tankerne om at skulle være mor til to.