Dansk 'Topmodel'-babe er blevet mor for første gang

Realitydeltageren og manden har fået endnu et medlem til familien.

Af Jonas Sand - 27. juni 2017 kl. 16:25

Det var en lykkelig Shenna Salih fra 2011-udgaven af ‘Danmarks næste topmodel’, der tidligere i år afslørede, at hun ventede sit første barn sammen med sin mand gennem ni år.
– Vi glæder os utroligt meget, og vi er meget spændte. Vi har rejst rundt i verden, siden vi blev gift for tre år siden, men nu skal vi til at slå os ned, fortalte realitydeltageren, der også har medvirket i ‘4-stjerners middag’ og ‘Tattoo salonen’, dengang til Realityportalen.dk.
Og for halvanden måned siden sluttede ventetiden for Shenna og manden. Her fødte modellen nemlig en lille pige på 3370 gram og 51 centimeter, som du kan se i galleriet over artiklen. Det fortæller hun på sin blog, og over for Realityportalen.dk uddyber hun den glade nyhed.
– Vores datter kom til verden den 10. maj og har siden præget vores liv med en vidunderlig og ubeskrivelig glæde. Hun er en smuk, lille, bedårende pige og har helt sikkert allerede fået titlen som boss i vores lille hjem, siger Shenna med et grin.
– Livet med baby er skønt og ubeskriveligt, og vi er to meget glade forældre. Selv om vi har fået en lille baby, holder vi dog stadig fast i vores luksuriøse vaner med at spise ude flere gange dagligt og besøge festivaler med høj musik – nu foregår det bare med barnevognen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Dansk ‘Topmodel’-deltager er gravid
“Pludselig gik det hurtigt”
Shenna havde termin den 9. maj, men der var umiddelbart intet, der tydede på, at datteren havde planer om at komme til verden der – indtil sent om aftenen.
– Klokken 22 om aftenen gik jeg med én enkelt kraftigt ve i fødsel. Helt uforventet tog veen mig med storm, mens jeg lå på sofaen og så mit yndlingsprogram. Meget hurtigt gik det op for os, at nu var det altså nu, fortæller hun på bloggen.
– Meget hurtigt nåede jeg på toilet, inden den anden ve kom, og pludselig var der kun tre-fire minutter mellem mine veer, hvilket jo betød, at jeg faktisk var i aktiv fødsel. Da vi ankom til hospitalet, var jeg allerede tre centimeter åben.
LÆS OGSÅ: ‘Topmodel’-vinder forlader gymnasiet for anden gang
Akut kejsersnit
Datteren lå i sædestilling inde i Shennas mave og skulle derfor fødes med numsen først, da hun ikke havde vendt sig efter to forsøg på dette. Her er den mest normale fremgangsmåde et planlagt kejsersnit, men ‘Danmarks næste topmodel’-deltageren var fast besluttet på at føde naturligt.
– Efter cirka to timer havde jeg presset hendes numse ud. På dette tidspunkt var jeg fuldstændig flad for energi, og overlægen besluttede altså i en hastig beslutning, at jeg skulle have et akut kejsersnit. Og det endte det så desværre med, skriver Shenna, der dog er glad for, at det hele endte godt.
– Alt i alt er jeg glad for min beslutning. Jeg er mest af alt glad for, at jeg insisterede på en naturlig fødsel frem for et planlagt kejsersnit. Med min beslutning om en naturlig fødsel, besluttede min krop altså selv, hvornår jeg skulle gå i fødsel.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Topmodel’-vinder er ikke længere single
Du kan læse hele Shennas fødselsberetning og følge med i hendes liv på bloggen, mens du også kan følge parret på Instagram, hvor du kan se billeder af datteren.
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.