Nyt 'Forsidefruer'-drama mellem Tina og Amalie

Denne gang er det Tina, der mener, at Amalie er gået over grænsen.

Af Louise Vilsbøl - 2. maj 2019 kl. 13:05

I aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ er den gal med fruerne igen. Tina er nemlig blevet såret over nogle ting, Amalie har sagt i sidste sæson af programmet, efter hun var på besøg hos Tina, og nu er Tina i tvivl om, hvorvidt hun skal fortælle det til Amalie. Derfor søger hun hjælp hos Janni.
– Da jeg så programmet og så, hvad hun sagde, der blev jeg faktisk rigtig ked af det, og jeg tror måske ikke, hun har ment at gøre mig ked af det, hun er jo ikke et ondt menneske, det var måske bare en situation, der endte uheldigt, lyder det fra Tina, mens Janni supplerer:
LÆS OGSÅ: Så vildt var Geggo og Cengiz’ bryllup: Fyrværkeri, helikopter og ‘X Factor’-optræden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise taler ud om sextrang: Jeg kan ikke kende mig selv
– Jeg tror, hun kommer til at sige nogle ting, det har hun også gjort ved mig, hvor jeg har tænkt, at det var ikke nødvendigt, og så har hun sagt “Jamen du ved, jeg ikke mener det”, og så har jeg sagt, at det rammer jo alligevel. Jeg synes, det er meget godt at høre, at en anden er blevet ked af det, man siger, svarer Janni, som mener, Tina skal fortælle det til Amalie.
LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning
LÆS OGSÅ: Blev Sarah Louise mobbet ud af ‘Forsidefruer’?
Hør Tinas forklaring herunder, og se med i aften, hvor det vil vise sig, om Tina vælger at konfrontere Amalie, eller om Amalie må vente med at finde ud af, hvad Tina siger om hende, til det bliver sendt i fjernsynet, ligesom Tina gjorde med Amalie.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise taler ud om sextrang: Jeg kan ikke kende mig selv