SE BILLEDERNE: De kendtes søde fastelavns-børn

Se alle de søde billeder herunder!

Af Lykke Buhl - 15. februar 2021 kl. 16:54

Det er desværre ikke tiden til de store fester, men derfor skal børn og barnlige sjæle selvfølgelig ikke snydes for at hoppe i en flot udklædning og slå katten af tønden!

Sådan havde flere kendte danskere det i hvert fald, og her kan du se et udpluk af dem og deres børns fastelavnsfejringer!

LÆS OGSÅ: Nu sætter Katerina Pitzner ord på sin kræftsygdom


Geggo og Cengiz genforenet med Lea og Mikkel

Hverken ‘Familien fra Bryggen’-parret Geggo og Cengiz eller Lea og Mikkel Hvidt Kessler har været meget for at fortælle om den strid, der var mellem dem. Men nu ligner det for alvor at stridsøksen er begravet og familien genforenet, for de to par og deres i alt fem børn holdt nemlig fastelavn sammen.

Det kunne man se på både Cengiz’ og Leas stories, hvor der lystigt blev slået katten af tønden hjemme i Kessler-residensen i Taastrup.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Lea Hvidt Kessler (@leahvidtkessler)

LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid: Der er fred nu

Thomas Skov giver den gas med familien

Mor og far var også med på løjerne, da familien Skov Gaardsvig holdt fastelavn hjemme hos mormor og morfar. Mens tv-vært Thomas Skov gemmer sig inde i dinosaurussen, så var hans kone Emilie en laber Barbie.

Børnene Ellen og Otto var også klædt ud som henholdsvis påfugl og Paw Patrol, men det var altså mor Emilie, der løb med kronen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Thomas Skov Gaardsvig (@thomasskov)

LÆS OGSÅ: Hør Thomas Skovs Bubber-joke: Gal eller genial?

Indiana Jones og fastelavnsboller

Tidligere stripper og realitybabe Jessica Sky hoppede i Indiana Jones-kostumet i anledningen af fastelavn søndag, som hun fejrede med sine børn hjemme hos nogle venner.

Der stod den både på tøndeslagning og ikke mindst fastelavnsboller, som man også kan se Jessicas 1,5-årige datter Rita gladeligt smovser i sig.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jessica Sky (@jessicaskydk)

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-babe er blevet mor til to: Sådan gik fødslen

Casper Sobczyks Disney-prinsesser

Kokken, vi kender fra Go’morgen Danmark og ‘Fem fede kokke’, havde prinsessetema til sin fastelavnsfest med familien.

Hans højgravide kone Heidi og deres datter Josefine var nemlig Frost-prinsessen Elsa. Og det var Casper også selv, om end han og konen måtte deles om kjolen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Casper Sobczyk (@caspersobczyk)

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Casper Sobczyk (@caspersobczyk)

LÆS OGSÅ: Umut indrømmer: Jeg havde brug for en psykolog

Silas Holst i sminken

‘Vild med dans’-darlingen Silas Holst havde for en dag byttet børnene Bob Jones, 3 og Maggie My, 6 ud med Hulk og en enhjørning.

Selvom det ikke kunne blive til fastelavnfest i børnehaven, så blev der ikke sparet på ansigtsmalingen, som Silas stod for, da regnbuefamilien i stedet holdt fastelavn derhjemme.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Silasholst (@silasholst)

LÆS OGSÅ: Silas Holst taler ud om hårdt tab

Jeanettes lille Rapunzel

Gravide Jeanette Dzienis kender vi fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Divaer i junglen’, og for nylig har man kunnet se hende i DR-programmet ‘Vi spiller spillet – realityen der formede dig’.

På Jeanettes Instagram kunne man til gengæld se hendes og ‘Paradise’-kæresten Julians lige knap 5-årige datter Athena Silke, der i fredags blev sendt stolt afsted til tøndeslagning i børnehaven som en fin Rapunzel.

LÆS OGSÅ: DR genskaber ikoniske scener fra ‘Paradise Hotel’ med gamle deltagere

Lisbeth Østergaards dinosaurus

Lisbeth Østergaard er en billedskøn dame, og det må man sige, at hun har givet videre til hendes og gemalen Ralfs to børn, 5-årige Viggo og knap 3-årige Carlo.

Og så har lille knap 3-årige Carlo også arvet noget af sin mors slagkraft, for Lisbeths venstrehåndede søn endte med at blive kattekonge nede i børnehaven, hvor han var klædt ud som dinosaurus.

LÆS OGSÅ: Tidens tern: Snup Lisbeth Østergaards lune stil

Rapper, edderkop og kasse

Hvis du mangler en nem løsning til fastelavn næste år, så se lige hvor sød, man kan se ud som kasse! Sandra Leonhard Sommers søn Timo, som vi også lærte at kende i ‘De unge mødre’, var nemlig netop dét, da familien holdte fastelavn.

Og Marcus, som er Sandras mand Martins søn, var klædt ud som rapper, mens parrets fælles datter Merle var en sød lille edderkop, da der skulle slås katten af tønden hjemme i privaten.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ♡Sandra ♡ (@sandras_verden)

LÆS OGSÅ: LISTE: De bedste citater fra ‘De unge mødre’