‘Divaer i junglen’-babe er blevet mor til to: Sådan gik fødslen

Nu fortæller reality-baben, hvordan fødslen og den første tid er gået med den lille ny.

Af Emilie Holm Egebro - 4. juli 2019 kl. 16:55

Tilbage i januar kunne ‘Divaer i junglen’-stjernen Jessica Sky afsløre, at hun var gravid, og at hun og kæresten, Mads, skulle være forældre til juni.
Jessica og Mads er i forvejen forældre til fireårige Henry, og denne gang ventede de sig en lille pige, og den 14. juni blev spændingen så udløst. Seks dage efter terminen fødte Jessica en sund og rask pige, der har fået navnet Rita.
LÆS OGSÅ: Kærligheden er brast for ‘Divaer i junglen’-babe: Derfor gik det galt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: Ung mor i sorg: Kræft i hjernen er gået amok
Nu er de første uger gået som familie på fire, og heldigvis er det hele gået over al forventning:
– Fødslen gik så godt, og det er fantastisk at blive mor igen. Denne gang er alt panik og tvivl lagt væk, plus fødslen var meget mildere mod min krop, så det har bare været en meget lettere og roligere start. Det er også gået meget lettere med amningen, når jeg ved, hvordan man gør denne gang, fortæller en glad Jessica til Realityportalen.dk og uddyber:
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe: Her er sandheden om min graviditet
– Vi har nydt vores første tid sammen alle fire, og det er faktisk gået over al forventning. Rita sover meget og spiser derudad,og min nattesøvn er kun blevet forstyrret hver tredje-fjerde time, så det er jo det rene luksus. Mads har haft barsel frem til i mandags, så det er først i denne uge, at hverdagen kalder. Det er gået fint med at aflevere Henry i børnehave, da jeg tager Christianiacyklen med Rita, mens Henry cykler selv. Som det er nu, så er alt godt, og jeg har tid til en lur med Rita om dagen osv. Vi nyder vores nye hus og er taknemmelige for, at vi ikke sidder i en to-værelses lejlighed på fjerde sal, som vi gjorde før.
Se de søde billeder af lille Rita herunder:

Vis dette opslag på Instagram

 

Sorry for the baby-spam!! ?❤️…. Er det bare mig eller laver Rita en Zoolander? ?. . . #zoolander #babyspam #babygirl #søndag

Et opslag delt af Jessica Sky (@jessicaskydk) den

Vis dette opslag på Instagram

 

Ubetinget Kærlighed ? . . . #mortil2 #baby #nybagtmor #kærlighed #babygirl #rita

Et opslag delt af Jessica Sky (@jessicaskydk) den


SE BILLEDERNE: Fie Laursen tilbage på scenen – og kæresten er med