Umut indrømmer: Jeg havde brug for en psykolog

Umut åbner i dag sin fjerde restaurant ‘Guldkebab’ og er mere populær end nogensinde.

Af Rikke Lynge - 14. februar 2020 kl. 17:58

Umut Sakarya blev om omdiskuteret mand i seneste sæson af ‘Vild med dans’, da han valgte af forlade programmet uden at være blevet stemt ud. Presset blev for stort under optagelserne, og Umut indrømmer nu, at han skulle have taget imod professionel hjælp. Det fortæller han i Hendes Verden podcasten ‘Hele vejen rundt’, der ligger i podcastappen Talk Town.
– Jeg fik at vide af en rigtig god veninde, at inden jeg kom RIGTIGT på tv, skulle jeg starte til en psykolog, så jeg var klar, når det skete. Jeg sagde: ‘Arj, hold nu op, hvor slemt kan det være?’.
LÆS OGSÅ: Efter Umuts exit: Alle ‘Vild med dans’-parrene har mærket hadet
Umut gik aldrig til psykolog.
– Men jeg tænker bagefter, at det ville have hjulpet, siger Umut og indrømmer, at presset blev for meget.
LÆS OGSÅ: Umut Sakarya springer ud som YouTuber 

Angst og autografer

Umut har været en del på tv, blandt andet som dommer i ‘Masterchef’, men det var intet i forhold til, hvad det skulle blive, og i dag bliver han ofte genkendt på gaden, skriver alt.dk.
– Det bliver slemt, og man får sådan lidt angst. Ikke i dagligdagen, der synes jeg, det er hyggeligt at sige hej til folk. Men når jeg er ude, hvis jeg sidder med en og har en dyb samtale og bliver afbrudt. Jeg forstår ikke, at man ikke kan se, om to mennesker sidder og snakker alvorligt, eller om de bare sidder og griner og drikker et glas vin og snakker, og så er det fint nok, der kommer en og siger hej, siger Umut i podcasten.
LÆS OGSÅ: CHOK: Er ‘Paradise’-par ved at bryde op?
Det er vigtigt for Umut at lære at håndtere presset, for i fremtiden kommer vi til at se endnu mere til den energiske kok. Lige nu er han med i programmet ‘Fem Fede kokke’, ligesom han i dag åbner sin fjerde restaurant, Guldkebab.
– Jeg har lært at sige fra, når der kommer en og siger: ‘Arhhh, jeg skal lige have en video.’ Så er jeg sådan: ‘Ellers tak. Ikke klokken to-tre om natten, når jeg er helt brændt af, så skal jeg ikke lave en video med dig.’ Alle andre tidspunkter er det helt fint, og du kan også få et postkort eller en autograf på patterne, siger Umut, som også tænker meget over, hvor han færdes i offentligheden for at undgå uønsket opmærksomhed.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang i chok efter lejlighedskøb: Fremmed mand flytter ind
– Nu er jeg begyndt at håndtere det bedre. Man ved, hvor man skal tage hen. I går var jeg til møde på Fisketorvet, og der kom en masse små indvandrerdrenge og sagde: ‘Århh brormand, du er så sej’. Folk er jo søde, og det er ikke negativt. Det er jo ikke sådan, at folk kigger på mig og spytter efter mig. Det er jo bare hyggeligt.
Hør hele afsnittet med Umut i Talk Town her
 

Vis dette opslag på Instagram

 

Så den stor dag kommet! 300 gratis rullekebab kl 16:00 på @guldkebab ❤️??? kig forbi! Vi er der hele dagen til kebab og hygge!

Et opslag delt af Umut Sakarya (@umutsakarya) den