Sarah Tiedt i ny stor operation

Sarah har ofte fået ændret noget ved sit udseende, og nu gør hun det igen. Med operationen bevæger hun sig endnu en gang længere væk fra et kunstigt udseende, og det hele bliver vist i et realityprogram.

Af Caroline Grønne Wigdal - 13. november 2020 kl. 16:55

Sarah Tiedt er egentlig vant til at få ændret på sin krop gennem kosmetiske indgreb, men for cirka et år siden begyndte hun at gå i en anden retning med sit udseende. Blandt andet har hun fået fjernet alt filler og botox i ansigtet.

– Da jeg var 18, var jeg meget til det falske look. Jeg ville have de vildeste læber og de mest tatoverede øjenbryn. Jeg ville også have de længste negle og helt runde, pornoagtige bryster. Men det gik op for mig, at det er ikke sådan, jeg skal se ud. Det er ikke smukt, siger 26-årige Sarah til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UH! Er dette Jesper Buchs nye kæreste?

Det er svært for hende at pege på, hvad der dengang præcist fik hende til at ændre syn på sig selv, men det har noget at gøre med at være blevet ældre og have fået andre værdier i livet.

Nu er turen kommet til brysterne. Hun vil gerne have dem tilbage til et mere naturligt look, og mens det sker, har hun et kamerahold med på sidelinjen. Sammen med 2015’s  ‘Paradise Hotel’-deltager Amanda Palm er hun nemlig med i sæson 2 af ‘Mig og mine nye bryster’.

LÆS OGSÅ: Afslører SÆR vane

26-årige Amanda Palm har længe været ked af sin krop. Derfor overvejer hun en operation, som man kan følge i ‘Mig og mine nye bryster’. (Foto: Nent Group/TV3)

– Det er altid svært at svare på, hvorfor man vælger at gøre det, mens der er et kamerahold på. Jeg ved det ikke, men jeg tror, at de, der følger mig, synes, det er spændende og inspirerende at følge med i min proces med at vælge blive mere naturlig. Jeg lærer af fejl, jeg har lavet i livet, når det gælder, hvordan jeg ser ud, og det vil jeg gerne dele, siger Sarah.

LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Amalies kritik: Sådan er det bare!

Den tidligere Miss Paradise håber, at hun ved at medvirke i ‘Mig og mine nye bryster’ kan få andre unge piger til at overveje deres valg en ekstra gang, inden de får foretaget en kosmetisk operation. Hun ville selv ønske, at hun havde undersøgt stedet og kirurgen grundigere, inden hun lagde sig under kniven i sin tid.

Sarah blev Miss Paradise, da hun var med i sæson 15 af ‘Paradise Hotel. (Foto: TV3)

Hvordan det går Sarah og Amanda kan man se fra på søndag den 15. november, hvor sæsonen får premiere på Viaplay. 

LÆS OGSÅ: Forskelsbehandling i ‘Vild med dans’?

Læs mere om