Forskelsbehandling i ‘Vild med dans’?

Mens Anders Hemmingsen har fået forbud mod at dele indhold fra ‘Vild med dans’, så har Irina Olsen frit lejde til at gøre det samme.

Af Lykke Buhl - 12. november 2020 kl. 16:51

Instagrammeren Anders Hemmingsen har en tradition for at vise sin støtte til underdogsene i ‘Vild med dans’. I 2017 var det komikeren Simon Jul, der dansede med Claudia Rex, året efter var det ‘Bagedyst’-Rosa og Esbern Syhler-Hansen, og sidste år var det kendis-kokken Umut Sakarya og danser Jenna Bagge.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Line Maria afslører næste operation

I årets ‘Vild med dans’ har Anders Hemmingsen støttet tv-biolog Vicky Knudsen og danser Martin Reichardt. Men han nåede kun til tredje program med sin Instagram-opbakning, før TV2 slukkede for det varme vand.

– Jeg får at vide oppe fra, at jeg helst ikke skal dele videoerne, som Vicky har sendt til mig, fordi det er TV2 og ‘Vild med dans’, der ligesom sidder på, hvad der skal deles, så det må jeg heller ikke mere, forklarede han dengang til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par åbner op om kæmpe overraskelse

Efter tredje program kom der derfor ikke mere ud om ‘Vild med dans’ på Anders Hemmingsens Instagram-profil. Og ugen efter røg Vicky og Martin da også ud af dansekonkurrencen.

Herunder kan du se et opslag fra Anders Hemmingsen, der henviser til de seneste fire ‘Vild med dans’-deltagere, han har støttet

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Lad os hylde underdogsne ❤️ VIM til 1234 🦊 (@vicky_knudsen)

Et opslag delt af Anders Søby Hemmingsen (@andershemmingsendk) den

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen: ‘Paradise’ er min julekalender

Irina: Jeg er jo hans kone

En anden, der offentligt viser sin støtte til et ‘Vild med dans’-par, er Irina Olsen, der selvsagt støtter sin mand, Morten ‘Faustix’ Olsen og dansepartneren Asta Björk. Hver uge opfordrer hun sine 233.000 Instagram-følgere til at stemme på Morten og Asta.

Selvom Irina ganske vist ikke er helt oppe på en million følgere, ligesom Anders Hemmingsen er, så har hun aldrig fået en påtale af TV2 for at lægge indhold ud fra ‘Vild med dans’ på sine sociale medier eller for at opfordre sine følgere til at stemme på sin mand og Asta.

– Der er ikke nogen, der har sagt noget til mig. Også fordi, altså jeg er hans kone, selvfølgelig siger jeg, de skal stemme, og så har jeg heldigvis mange følgere i det her tilfælde. Sådan er det, fortalte hun til Realityportalen forud for sidste fredags omgang ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna svarer på kæresterygter

Irina kan dog godt se, at det kan synes som uretfærdigt, at hun hver uge kan opfordre sine mange følgere til at støtte hendes mands deltagelse i ‘Vild med dans’. Dog mener hun ikke, at hendes opfordringer behøver at sikre Morten ‘Faustix’ i dansekonkurrencen.

– Bare fordi, man har mange følgere, så betyder det ikke, at de følgere man har er dedikerede nok til, at de gider at stemme. Jeg tænker også, at mange af de følgere, jeg har, de har måske også nogle helt andre par som favoritter, så det er ikke engang sikkert, at bare fordi jeg siger “stem på dem her”, så gør de det. Uanset hvad man gør, så tror jeg på, at folk i sidste ende kommer til at stemme på dem, de har lyst til at stemme på, man kan bare gøre dem opmærksom på det, det er det eneste, forklarede hun.

Herunder kan du se et eksempel på Irina, der opfordrer sine følgere til at stemme på Morten og Asta i ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerner afsløret: Tog hjem sammen

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om coronasmitte: Jeg er lettere at erstatte