Sandra fortæller alt: Derfor er jeg kommet på krisecenter - Her & Nu

Sandra fortæller alt: Derfor er jeg kommet på krisecenter

Sandra er for nylig flyttet på krisecenter, nu fortæller hun sin side af historien.

Af Rikke Lynge - 18. december 2020 kl. 19:25

Sandra kendt fra ‘De unge mødre’ kunne i starten af ugen fortælle, at hun er flyttet på krisecenter, da hun frygter for sin ekskæreste. Nu åbner hun op for de ting, der ifølge hende er sket, men som hun ikke har turde fortælle før nu.

– Jeg er flyttet på baggrund af nogle beskeder og trusler, som jeg modtager. Jeg bliver blandt andet beskyldt for at opdigte historier, og han fortæller mig samtidigt, hvilket dårligt menneske jeg er, fordi jeg valgte at gå fra ham, fortæller Sandra, der ikke kun har modtaget verbale beskeder.

LÆS OGSÅ: Ung mor underrettet: Der er ikke grundlag for at skabe mere bekymring i vores hverdag

– En aften, efter jeg havde gjort det forbi med ham, vælger han at opsøge mig på min adresse med et ønske om at snakke. Men i stedet for at snakke ender det ud i et voldsomt skænder. Jeg bliver svinet til, samtidigt har han et fast greb i min skulder og skubber mig hårdt ind i en kommode. Efterfølgende svinger han en knytnæve ind i min højre side af kinden. Det efterlader et kæmpe blåt mærke og en flækket tand, fortæller Sandra til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ung mor måtte i nat ringe 112

Artiklen fortsætter under billederne.

Sandras mærker efter vold fra ekskæresten (Foto: Privat)

Sandra har blå mærker efter ekskærestens voldelige adfærd (Foto: privat)

Realityportalen er bekendt med fornavn på Sandras ekskæreste, men har valgt ikke at oplyse det i artiklen, da han ikke er dømt.

LÆS OGSÅ: THI KENDES FOR RET: Sandra har fået dommen fra Byretten

Ønsker fokus på børnene

Sandras voldsoplevelse skete i slutningen af oktober, men det er først nu, hun tør tale med nogle om det og gøre noget ved det.

– Jeg har ikke kunne se, noget var forkert. Fordi jeg var blind, naiv og havde en tiltro til, at tingene var okay. Men det var de på ingen måde, fortæller Sandra, der nu forsøger at koncentrere sig hundrede procent om at få børnene hjemgivet.

LÆS OGSÅ: Sød julehilsen fra Merete & Thomas

– Jeg ønsker kun at fokusere på mig selv og min udvikling i forhold til mine børn fremadrettet, fortæller Sandra, der ikke har haft kontakt til sin mor siden november, da hun støttede ekskæresten frem for at støtte sin datter.

– Det gør mig utrolig trist og ked at det, for jeg havde aldrig nogensinde troet, at min egen mor hellere ville tro på en fyr, der har gjort hendes datter ondt, end hendes datter, fortæller Sandra.

LÆS OGSÅ: Umuts mad i ‘Over Atlanten’ har givet deltagerne sul på kroppen

Julen bliver anderledes i år

Sandras jul bliver ikke, som hun kender den fra fortiden, og den bliver slet ikke det samme højdepunkt på året, som hun er vant til.

– Min jul bliver ikke den klassiske familiejul, som det har været førhen. Jeg er vant til at holde jul sammen med Mynthe, men i år bliver det den første jul, som vi ikke skal holde sammen, og det virkelig øv og trist, fortæller Sandra.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde i den søde ventetid: Mit mareridt

Sandras gode veninde har åbnet dørene for hende juleaften, så der skal Sandra fejre jul.

–  Det betyder så meget for mig. Jeg har heldigvis nogle skønne mennesker, som virkelig har støttet mig, og som jeg holder utrolig meget af.

Sandra er ved at få bevilliget et polititilhold på den ekskæreste, der har tvunget hende på krisecenter, og så forventer hun en ny bolig til februar, så Sandra ser lyst på 2021.

LÆS OGSÅ: 57-årige Blachman nyder far-rollen: Det kan anbefales