57-årige Blachman nyder far-rollen: Det kan anbefales

‘X Factor’-dommeren er klar til en ny omgang af den populære talentkonkurrence på TV 2 fra 1. januar 2021 med ny dommer-kollega og vært. Privat oplever han stor glæde i livet med sin 14 måneder gamle søn Zac, og han vil ikke afvise flere børn i sit liv.

Af Kenth G. Madsen - 17. december 2020 kl. 16:30

Thomas Blachman er snart tilbage for fuld skrue ved dommerbordet i ‘X Factor’ med Oh Land og sin nye kollega, den 29-årige DJ Martin Jensen, som er afløseren for Lars Ankerstjerne. Gennem hele efteråret har de nye kollegaer samarbejdet tæt om at finde deltagerne til audition-programmerne, der sendes fra 1. januar på TV 2.

– Hver gang jeg åbner munden, griner Martin. Han er meget let om hjertet og elskelig. En god mand, men grundlæggende er han dygtig, til det han gør, og så er han så dejlig ukompliceret. Heldigvis skal vi ikke hele tiden lave selfier sammen. Det magter jeg nemlig ikke, siger Blachman, der også har haft lejlighed til at hilse kort på Melvin Kakooza, som skal afløse værten Sofie Linde, der går på barsel, når live-programmerne begynder til februar.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Blachman og kæresten står frem

– Han griner også, når jeg taler. Hvad mere kan man forvente? Han virker kvik, så kan man vel ikke forvente mere, siger 57-årige Blachman, der rent privat trives fint i rollen som far til sønnen Zac på 14 måneder. Moren til barnet er hans 32-årige kæreste, Julia Werup, der er poet og sanger.

– Det går godt, jeg er glad. Jeg kan kun anbefale at få børn i min alder. Jeg har fået endnu et fantastisk barn. Hellere et barn, der larmer, end at skulle lytte til et bornholmerur, der tikker, siger han om situationen med en lille ballademager.

LÆS OGSÅ: Oh Land afslører navnet på baby

Om parret har planer om flere børn, vil han ikke afvise.

– Det ved man jo aldrig. Alt går stille og roligt, svarer han kryptisk.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Jenna: Albert har mødt hele familien

I forhold til julen har Blachman forældre, der er godt oppe i alderen, så det forhold skal der tages corona-hensyn til.

– Mine forældre har rundet de 83 år, så det bliver en anderledes jul i år. Vi bliver nødt til at tage hensyn til hinanden og køre det mere hver for sig. Jeg kommer til at se dem, men jeg skal nok være en god søn. Det lover jeg, siger han videre.

– I disse tider er det hårdt at være ung som gammel. Men jeg er taknemmelig for, at jeg kan være noget for en masse mennesker, siger han i den svære krisetid.

LÆS OGSÅ: Afslører nye detaljer: Derfor stoppede vi med ‘Årgang 0’

Melvin Kakooza, Martin Jensen, Oh Land, Thomas Blachman og Sofie Linde (Foto: Bo Nymann)

Læs mere om