Så vildt bor hun: 'Jersey Shore'-stjerne sælger millionvilla - Her & Nu

Så vildt bor hun: 'Jersey Shore'-stjerne sælger millionvilla

Realitystjernen har sat sit hus til salg, og det kan ende med at blive yderst indbringende for hende.

Af Jonas Sand - 20. december 2017 kl. 17:04

Der er gode penge i at være realitystjerne i USA. Det er Jennifer ‘Jwoww’ Farley et godt bevis på. Hun dukkede først op på skærmen i 2009 i ‘Jersey Shore’, og siden har tv-seerne set hende i hendes egen serie, ‘Snooki & Jwoww’, mens hun også har medvirket i ‘TNA Impact!’, ‘Disaster Date’ og ‘Marriage Boot Camp: Reality Stars’.
Realitystjernen har netop sat sit hus til salg, og det kan ende med at være en god forretning for hende. 31-årige Farley købte huset i 2011 for $685.000 – 4,32 millioner kroner – og hvis hun formår at sælge huset til salgsprisen, kan hun putte hele $1,59 millioner – godt 10 millioner kroner – i lommen.
LÆS OGSÅ: Officielt: ‘Jersey Shore’ vender tilbage
Køberen kommer på ingen måde til at mangle noget. Det 650 kvadratmeter store hus består af seks værelser, fem badeværelser, vaskerum, stort køkken – og i bedste ‘Jersey Shore’-stil naturligvis også pool, fitnessrum og solarie.
Jennifer ‘Jwoww’ Farley er stadig gift med Roger Mathews, som hun mødte, mens hun medvirkede i ‘Jersey Shore’. De to sagde ja til hinanden i 2015 og har to børn i dag. ‘Jwoww’ er også med, når den succesfulde MTV-serie næste år vender tilbage.
Du kan se billeder af huset her og her.
LÆS OGSÅ: Så godt klarer ‘Årgang 0’-Emma sig
SE BILLEDERNE: ‘Jersey Shore’-stjerne gift
LÆS OGSÅ: Kendt milliardarving springer ud som realitystjerne