Officielt: 'Jersey Shore' vender tilbage - Her & Nu

Officielt: 'Jersey Shore' vender tilbage

Er du klar til mere sex, druk og drama? For det er det gamle ‘Jersey Shore’-hold.

Af Jonas Sand - 28. november 2017 kl. 17:55

I seks sæsoner mellem 2009 og 2012 fik MTV-seerne lov til at følge med i livet hos en gruppe unge, mens de gav den gas med sex, druk og drama. Siden droppede tv-stationen dog serien, der gav os karakterer som Jennifer ‘JWoww’ Farley, Nicole ‘Snooki’ Polizzi, Michael ‘The Situation’ Sorrentino, Deena Cortese og mange flere.
SE BILLEDERNE: ‘Jersey Shore’-stjerne gift
De seneste måneder har dog budt på rygter om, at serien er på vej tilbage, og først åbnede ‘The Situation’ og siden Deena Cortese op og afslørede, at de i hvert fald var klar til at tage endnu en omgang. Og nu får de – og de mange fans, der gerne vil se dem tilbage på skærmen – deres vilje.
I en pressemeddelelse oplyser MTV nemlig, at tv-stationen har valgt at genoplive serien under titlen ‘Jersey Shore: Family Vacation’. Serien får premiere i 2018, og det bliver med langt de fleste af de originale deltagere – og helt sikkert også en masse nye festglade personer, der også er klar på sex, druk og drama.
Deena Nicole Cortese, Paul ‘Pauly D’ Delvecchio, Jenni ‘JWOWW’ Farley, Vinny Guadagnino, Ronnie Ortiz-Magro, Nicole ‘Snooki’ Polizzi og Mike ‘The Situation’ Sorrentino er blandt de deltagerne, står der i pressemeddelelsen.
LÆS OGSÅ: Kendt milliardarving springer ud som realitystjerne
LÆS OGSÅ: Deltager afslører: ‘Jersey Shore’ på vej tilbage
LÆS OGSÅ: Endnu en deltager bekræfter: Klar til mere ‘Jersey Shore’