SE BILLEDERNE: 'Jersey Shore'-stjerne gift

Jenni “JWOWW” Farley og Roger Mathews sagde ja til hinanden i weekenden, men det var ikke den eneste gode nyhed, de kom med.

Af Jonas Sand - 25. oktober 2015 kl. 21:00

Det var ikke en succes fra starten, da Jenni “JWOWW” Farley og Roger Mathews mødte hinanden, mens Jenni var med i MTV-programmet ‘Jersey Shore’. Men siden er det gået i den rigtige retning for parret.
I sidste weekend sagde de så ja til hinanden foran 325 gæster til et stort og flot bryllup. Det skriver In Touch.
– Det var mere, end jeg overhovedet havde turdet drømme om. Min pr-agent, Robyn Santiago, har arbejdet så hårdt på dette i det sidste år, og det var på grund af hende og resten af holdet, at det var en drøm, der gik i opfyldelse, siger hun til mediet.

 
 
 
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Jersey Shore-stjerner er blevet gift
Gravid igen
Men der var i den grad også en overraskelse til en stor del af de mange gæster. Ægteparret kunne nemlig også afsløre, at JWOWW i øjeblikket er gravid med parrets andet barn. – Jeg skal være storesøster!! havde ægteparret skrevet på dette store billede, som de præsenterede for forsamlingen.
– Vi glæder os så meget. Det var virkelig svært at holde det hemmeligt, men det var helt fantastisk at dele den, siger Jenni til In Touch.
LÆS OGSÅ: ’Jersey Shore’-stjerne viser sin smalle talje frem
Snooki var brudepige
Vielsen foregik naturligvis ikke uden vennerne og veninderne fra ‘Jersey Shore’, og den omdiskuterede reality-stjerne Nicole “Snooki” Polizzi var brudepige.
– Jeg er helt vild med min brudepigekjole, afslører hun på sin Instagram-profil, hvor hun også har delt et billede fra festen.
 

  I was obsessed with my bridesmaid dress!!! ?   A photo posted by Nicole “Snooki” Polizzi (@snookinic) on


 
LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: ‘Teen Mom’-pornostjerne fejrede fødselsdag i bikini
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.