Så du det? Realitybabe med i ‘X Factor’

Hun stillede op til audition i København og gik videre med to gange ja fra dommerbordet.

Af Lykke Buhl - 5. januar 2021 kl. 17:30

Traditionen tro, så var aftenen d. 1. januar sat af til ‘X Factor’-premieren på TV2. Og her dukkede der et velkendt ansigt op i det første audition-program fra København.

Det var nemlig 33-årige Michella Evers, som vi kender fra ‘Big Brother’, ‘Singleliv’ og ‘All Together Now’, som dommerne også sendte videre til udskillelsesrunden.

– Det var skide fedt, hører man Michella sige i programmet, efter dommerne har sendt hende videre med ordene om, at hun er “super sej” lidt over 39 minutter inde i programmet. Her ser man også, at hun har konen Jurstinne Evers og deres søn Memphis med som støtte.

LÆS OGSÅ: Ærlige Remee: Derfor forlod jeg ‘X Factor’

Kritik af Blachman

Overfor Realityportalen fortæller Michella, at auditionen var en stor dag for hende, og at hun var meget overrasket, da hun gik videre med to gange ja.

– Martin og Oh Land syntes, jeg havde noget at byde på med min udstråling, min måde at tage rummet på, og at jeg havde et vokalmæssigt potentiale. Blachman syntes om mit outfit, men syntes ellers ikke, jeg var noget specielt. Han var desværre ikke vild med mig, men det betød jo ikke noget, når de to andre var, forklarer Michella med et grin.

Herunder kan du se et billede af Michella fra sin ‘X Factor’-audition

Michella Evers til ‘X Factor’-audition i København (Foto: Lasse Lagoni)

LÆS OGSÅ: Realitybabe er blevet mor

Mistede musikken

Michella har også tidligere deltaget i sangprogrammet ‘All Together Now’, og da hun debuterede på skærmen i ‘Big Brother’, gav hun også masser af smagsprøver på sit sangtalent.

Men det seneste lange stykke tid har hun lagt låg på musikken, fordi hun i 2017 blev ramt af den autoimmune sygdom sclerose. På opfordring af konen Jurstinne, så meldte hun sig derfor til ‘X Factor’ som et skridt på vejen mod bedring og for at få musikken ind i sit liv igen.

– Nu er jeg så småt ved at være på benene igen, og derfor tænkte jeg, at jeg ikke kunne miste noget ved at stille op, men tværtimod få en mulighed for at lave det igen, der får mig til at sitre indeni, nemlig at synge, forklarer Michella, der derfor også stillede op lidt pludseligt uden at have nået at træne sin vokal op.

Da Michella var med i sangprogrammet ‘All Together Now’, fortalte hun også om sin sclerose-sygdom


LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-kærester: Sådan scorede de hinanden

Har deltaget før

Men faktisk er det ikke første gang, at Michella stiller op i sangprogrammet. Tilbage i 2016-sæsonen stillede hun nemlig også op efter opfordring fra casterne, og her tog hun sin søster med, så de stillede op som en gruppe.

– Der gik vi også videre, men det var ikke, hvad min søster havde forestillet sig, og hun havde ikke sig selv med. Det er jo vigtigt, så vi takkede nej til at fortsætte forløbet. Jeg var nok lidt mere forberedt på gamet, da jeg jo har lavet en del tv før. Det blev en lidt for negativ oplevelse for hende, og dermed også mig, for det var meningen, vi skulle have den rejse sammen som søskende, forklarer Michella, der heldigvis stadig havde mod på at stille op igen.

LÆS OGSÅ: Husker du den væltende kanin fra ‘Big Brother’? Her er den i dag

.. Og vil gøre det igen!

Og faktisk har Michella også mod på at stille op i ‘X Factor’ for tredje gang, hvis hun ikke går videre denne gang.

– Går jeg hele vejen, er jeg sikker på, jeg kunne give de andre kamp til stregen! Men nu må vi se, hvad tiden bringer. Når jeg ikke til live shows, så øver jeg mig helt sindssygt og stiller op igen næste år! Kan jeg komme hertil med en utrænet stemme, hvor langt kan jeg så ikke komme med en trænet, lyder planen fra Michella.

Herunder kan du se et billede fra Michelles audition

Nååååh men kan jo nok ikke gemme meget længere på, at jeg er med i dette års xfaktor audition 🙈
Det var ret spontant, og…

Slået op af Michella EversFredag den 1. januar 2021

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘X Factor’-dommer har friet

Læs mere om