‘X Factor’-kærester: Sådan scorede de hinanden

18-årige Elisabeth og Casper, 20, fra Ølstykke fandt sammen via talentkonkurrencen. Nu drømmer de om at flytte sammen.

Af Kenth G. Madsen - 1. januar 2021 kl. 20:55

Et enigt dommerpanel havde ikke de store betænkeligheder ved at sende den musikalske kæreste-duo ‘Fox & Lily’ videre i ‘X Factor’ denne fredag aften. Og det faktum skabte naturligvis stor glæde hos Elisabeth Tagge Jürgensen, 18, og 20-årige Casper Fox Høybye fra Ølstykke.

– Det har været mindre nervepirrende denne gang, fordi vi kunne støtte os til hinanden. Heldigvis gik det rimeligt godt, siger parret, der har prøvet det før – hver for sig.

LÆS OGSÅ: Efter 24 års ægteskab: ‘Vild med dans’-deltager skal skilles

Han deltog således i 2018, mens hun prøvede sig af året efter. Begge blev de sorteret fra kort før 5 chair challenge. Talentkonkurrencen har gjort, at de fandt sammen for et år siden.

Elisabeth og Casper. (Foto: Privat)

– Fra en af mine venner i gymnasiet hørte jeg, at Elisabeth, der gik en klasse under mig, skulle til audition. Den anledning benyttede jeg til at tage kontakt til hende for at tilbyde gode råd og vejledning, da jeg jo selv havde været der. Dialogen startede og vi endte med at blive kærester, fortæller Casper kækt om sit smarte scoretrick.

LÆS OGSÅ: Derfor blev kampen mellem Moster Niller og Mathias Hjort droppet

Elisabeth, 18, og Casper, 20, blev ført sammen af ‘X Factor’. (Foto: Privat.)

Og musikken binder dem fortsat sammen.

– Vores fælles interesse for musik driver os. Vi laver rigtig meget musik hver dag, fortsætter Elisabeth, der går i 3. g på musiklinjen, mens Casper blev student i sommer.

LÆS OGSÅ: Jubler: Vi skal have tvillinger!

Han stammer i øvrigt fra en musikalsk familie, hvor også ‘Krummerne’-skuespilleren Laus Høybye hører til. Caspers favoritinstrument er guitaren og så komponerer han også sine egne musikalske arrangementer, mens Elisabeth bidrager med gode idéer til at få tingene op i en højere enhed.

Det unge par bor fortsat hos deres forældre, men er næsten altid sammen.

– Vi drømmer om at flytte sammen. Jeg skal jeg lige have overstået 3. g, og så ville det være rart med et stabilt økonomisk grundlag, siger Elisabeth i forhold til fremtiden med Casper, der netop har startet ejet firma op med onlinesalg af smarte musemåtter.

LÆS OGSÅ: Alvorligt sammenstød: ‘Vild med dans’-stjerne i hast på skadestuen