HOT NEWS! Ny ‘X Factor’-dommer har friet

Gennem fire år har 29-årige Martin Jensen været kæreste med Natasha fra Nordirland, og nu skulle der ske noget!

Af Kenth G. Madsen & Lykke Buhl - 22. december 2020 kl. 23:09

Den nye ‘X Factor’-dommer Martin Jensen mødte kæresten Natasha, der arbejder som smykkedesigner, for fire år siden i Bangkok. Siden slog de pjalterne sammen og bor nu i København. Og nu udvikler forholdet sig endnu en gang, for Martin har nemlig været på knæ.

– Sikke en måde at slutte året! Hun sagde ja! Jeg elsker dig, skriver han på Instagram.

Herunder kan du se Martins billede fra det spektakulære frieri

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Martin Jensen (@djmartinjensen)

LÆS OGSÅ: GALLERI: Her er alle ‘X Factor’-skandalerne

Planlagde frieri

Kort før jul besøgte parret Natasjas familie i det nordirske, hvor Martin blev præsenteret. Og her langt inde i corona-krisen, hvor de har været meget sammen, da han ikke har kunnet optræde, så holder de altså stadig godt fast i hinanden.

– Vi har overlevet, så nu må jeg se at få mig taget sammen til at fri til hende, fortalte Martin Jensen i torsdags til Realityportalen på spørgsmålet om parret vil mere.

LÆS OGSÅ: Ida Corr udtaler sig om ny ‘X Factor’-dommer

Martin Jensen og kæresten Natasha. (Foto: privat)

DJ’en har i øvrigt datteren Sofie på ti år fra et tidligere forhold, og de har samvær med jævne mellemrum.

I forhold til ‘X Factor’ har Martin Jensen oplevet et spændende audition-forløb, hvor han har arbejdet sammen med Oh Land og Thomas Blachman. Det sværeste for ham har været at holde latteren tilbage.

– Vi har alle oplevet audition-deltagere i ‘X Factor’ på tv, der virkelig tror, de har talent. Hvor pinligt! Men jeg kan fortælle, at det er endnu værre, når man som jeg har oplevet dem alle på tæt hold! Så når folk helt ærligt tror, de har talent, så kan jeg ikke lade være med at flække af grin, selvom jeg naturligvis skal forsøge at holde masken, når et fornuftigt afslag skal gives, fortsatte Martin Jensen, der kun har rosende ord tilovers for sine dommerkollegaer.

LÆS OGSÅ: 57-årige Blachman nyder far-rollen: Det kan anbefales

– Det er gået rigtig fint. Oh Land og Blachman har været søde og åbne. Det er gået langt over forventning, sagde Martin, der har arbejdet med store internationale stjerner som Ed Sheeran, Katy Perry og Jason Derulo. Og så er han manden bag verdenshits som ‘Solo Dance’, ‘All I Wanna Do’ og ‘Nobody’, der sammen med en række andre hits har været med til at give ham over 2,5 milliarder streams på verdensplan.

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter: Corona-smitte på ‘X Factor’-holdet

Det nye ‘X Factor’-hold består af Melvin Kakooza, Martin Jensen, Oh Land, Thomas Blachman og Sofie Linde, der snart går på barsel. (Foto: Bo Nymann)

Læs mere om