'Robinson'-Mark åbner op om forholdet til Monique efter Miami-rejse - Her & Nu

'Robinson'-Mark åbner op om forholdet til Monique efter Miami-rejse

Mark og Monique har været på ferie i Miami med deres to piger, Manila og Marina.

Af Louise Andersen - 10. juni 2018 kl. 12:55

Det er gået op og ned mellem ‘Robinson Ekspeditionen’-forældreparret Monique von Appen og Mark Bøgelund, der ikke længere er kærester. Det tidligere par er netop vendt hjem fra en rejse til Miami og USA, og spørgsmålet er, om turen har ændret noget ved deres forhold.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
– Mig og Monique har ikke fundet sammen igen, og vi finder ikke sammen igen. Vi har det rigtig godt som venner. Vi kan ses som venner, og vi er der for børnene. Jeg vil hellere have, at vi er gode venner og er der for børnene, end at vi er kærester og uvenner og ikke kan tage vare på os selv, sagde Mark til ‘Paradise Hotel’-finalefesten.
LÆS OGSÅ: CHOK: Rikke Gøransson og Mads er gået fra hinanden
Mark og Monique var afsted med deres fælles børn, Manila og Marina, og ferien har været over al forventning. Nu ser Mark fremad mod endnu en fitness-konkurrence. Tidligere på året hev han en medalje hjem i  i konkurrencen ‘Mens Physique’ til Newcomers-stævnet i Herning
– Jeg har slacket lidt efter konkurrencen, men det er, fordi jeg skal lige gøre mig klar til at træne op igen til DM. Jeg skal på diæt snart, og så begynder jeg at se frem mod oktober, hvor den skal have fuld smadder igen, fortæller Mark.
LÆS OGSÅ: Husker du? Det første møde med Cengiz
Det er nødvendigt at komme langt ned i vægt til denne type konkurrence, og når konkurrencen er slut, tager man hurtigt på igen.
– Jeg tog 10 kilo på på et par dage efter konkurrencen, fordi jeg havde tabt mig så meget. Alt blev suget på igen. Så har jeg fået nogle kilo efterfølgende, men det ryger lynhurtigt igen. Jeg ved, hvad jeg skal gøre, siger Mark.
Du kan se resten af interviewet med Mark øverst.
LÆS OGSÅ: ‘Prinsesser fra blokken’-Simona springer ud i nyt, stort projekt
LÆS OGSÅ: GALLERI: Så vild var ‘Paradise’-finalefesten