SE BILLEDERNE: 'Robinson'-Mark vandt medalje i bodybuilding

Mark fik hevet metal hjem ved sin første bodybuilder-konkurrence i weekenden.

Af Louise Vilsbøl - 5. april 2018 kl. 13:04

Den tidligere ‘Big Brother’- og ‘Robinson Ekspeditionen’-deltager Mark Bøgelund stillede i weekenden op i konkurrencen ‘Mens Physique’ til Newcomers-stævnet i Herning, som er et debutantstævne for fitness- og bodybuilding, som er arrangeret af Dansk Bodybuilding og Fitness forbund.
Et halvt års intensiv træning kulminerede på scenen, hvor Mark kæmpede sig til en flot tredjeplads og slog ti af konkurrenterne.
LÆS OGSÅ: Mark og Monique flytter sammen igen
– Min coach havde regnet med medalje, det havde jeg ikke. Jeg syntes det var et stærkt felt med kæmpe drenge! Så jeg blev endnu mere glad, jubler Mark, som med tredjepladsen kvalificerede sig til næste konkurrence.

– Mit næste mål er DM i septemer. Mig og min coach tar til DM, og jeg håber på noget godt.

Se de vilde billeder af Mark fra konkurrencen nedenfor.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare


LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Mark: Jeg vil ikke have Monique tilbage


LÆS OGSÅ: Er der sex i ny sæson ‘Divaer i junglen’?

JEG I FUCKING FINALEN !!!! ????

A post shared by Mark Bøgelund (@markboegelund) on