Riskær snart far til seks: Jeg dropper fødslen

Den gravide Anna skal ikke regne med at få støtte fra kæresten, når hun ligger på fødselsstuen.

Af Katrina Rosendal - 20. maj 2018 kl. 13:55

Der blev budt på kinesiske øl, lykkekager og orientalske chips, da der for nyligte var premiere på Mads Brüggers første fiktionsfilm ‘Sankt Bernhard Syndikatet’ der er optaget i Kina.
Blandt kendisserne på den røde løber var Klaus Riskær, der skal være far til august.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy er skruk: Jeg vil være gravid
– Det går fantastisk. Vi er i fuld gang med forberedelserne til at føde et barn den 11. august. Det bliver en dreng, og han skal hedde Adam, lød det fra den 63-årige forretningsmand.
LÆS OGSÅ: Riskær om cannabis-eventyr: Jeg ryger selv
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste

Ingen gener

Klaus har siden efteråret dannet par med kæresten Anna Lykke Ring på 27 år, der indtil videre har haft en problemfri graviditet:
– Anna har det super fint. Vi har været i Paris, og hun har fået nogle flotte kjoler. Man kan ikke rigtig se, at hun er gravid endnu. Hun klarer det fint og har ikke haft alle mulige gener. Det kan selvfølgelig komme endnu, men vi er trods alt i udgangen af sjette måned, berettede Klaus.
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste
Som far til fem mener han at have opbygget en vis erfaring på området, men det ændrer ikke på hans holdning til selve fødslen:
– Jeg synes, det er meget rart, at jeg lige er med derude, men når hun går i aktiv fødsel og skal tage det sidste hårde træk, er der sgu andet at tænke på. Det er et meget kontroversielt emne det her, og det er diskuteret meget, men det fastholder jeg altså, og Anna er heldigvis enig, sluttede Riskær af.
LÆS OGSÅ: Klaus Riskær med i ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: Gunnvør mistede sin mor som treårig: Jeg tænker meget på hende
LÆS OGSÅ: UPDATE PÅ RETSSAGEN: Heidi har forsat ikke kontaktet sin advokat