UPDATE PÅ RETSSAGEN: Heidi har forsat ikke kontaktet sin advokat

Vi har nu rundet af for tredje dag af retssagen mod Nadia Shila Petersen og Heidi Pedersen, som er kendt fra ‘De unge mødre’.

Af Louise Andersen - 15. maj 2018 kl. 19:25

Efter to lange dage med gennemgang af de 81 forhold, 22-årige Nadia Shila Petersen og 47-årige Heidi Pedersen er tiltalt for, samt bevisførelser og vidneudsagn, kunne dommeren i dag hæve retten allerede omkring klokken 10.00 efter en gennemgang af de sidste 3 forhold, Heidi Pedersen er tiltalt for.
LÆS OGSÅ: Eksperter: Det sker der med Nadia Shila, hvis hun bliver dømt
Nadia Shilas advokat, Hans Mogensen, har tidligere oplyst til Realityportalen, at hans klient erkender 21 forhold og nægter resten, mens Heidis advokat, Susan Jørgensen, ikke ønskede at kommentere på, hvordan hendes klient forholder sig til anklagerne.
Og der er måske en særlig årsag til, at Susan Jørgensen ikke vil kommentere på, hvordan hendes klient forholder sig til anklagerne: Da retssagen startede, havde hun ikke været i kontakt med Heidi, efter anklageskriftet blev hende forkyndt via en dansk myndighed den 2. maj, og sådan er det stadig, selvom alle forhold nu er blevet gennemgået i retten.
– Jeg skal oplyse, at jeg ikke har været i kontakt med min klient, og det betyder, at der er nogle forbehold i den måde, som jeg forholder mig til sagen på, sagde hun Heidis forsvarsadvokat, Susan Jørgensen, på retssagens første dag.
Ingen af de to forsvarsadvokater eller anklagere ønsker at udtale sig yderligere i sagen, før der er faldet dom.
LÆS OGSÅ: Nadia Shilas søster: Jeg håber, de kommer i fængsel
Hverken Nadia Shila eller Heidi har været til stede i retten i løbet af de tre dage, retssagen har forløbet sig over. Det forventes heller ikke, at de dukker op til domsafsigelsen på torsdag, da de begge to opholder sig i USA. Det er i løbet af retssagen kommt frem, at både Heidi og Nadia Shila er fortsat med at bedrage folk fra USA.

Sådan forløber sidste dag i retssagen

Forud for dommen, som formenlig falder på torsdag, vil anklageren bruge formiddagen på at gennemgå bevisførelsen i de forhold, der relaterer sig til FJ, som Nadia Shila har svindlet – eller forsøgt at svindle – for 178.679 kroner. Alt dette finder sted på fra klokken 09.30, og Realityportalen er naturligvis på plads i retten i Næstved, hvor vi fortsat følger sagen tæt.
Indtil retssagen fortsætter på torsdag, har Realityportlen forsøgt at skabe et overblik over, hvad der er kommet frem i løbet af de seneste tre dage i retten. Overblikket fra den første dag i retten finder du HER. Overblikket over, hvad der er kommet frem ved den anden dag i retten, finder du HER.
Vil du vide helt præcist, hvad ‘De unge mødre’-deltagerne er tiltalt for, kan du klikke HER.
Vil du læse livereportagen fra dag 1 i retten, kan du klikke HER.
Vil du læse livereportagen fra dag 2 i retten, kan du klikke HER.
Vil du læse livereportagen fra dag 3 i retten, kan du klikke HER.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Derfor kommer jeg ikke tilbage til Danmark
LÆS OGSÅ: Nadia Shila om sin mor: Jeg bliver træt af hende